Гала стряска зрителите с гъбички и пришки в ефир

В сезона на голите пети и пръсти темата беше много важна и актуална

Гала неведнъж ни е изненадвала рано сутрин с някоя и друга щекотлива здравна тема, но днес тя направо ни втрещи като откри предаването „На кафе” с анонса, че ще мори в ефир мазоли, пришки, херпеси, афти и гъбички. На доста от нейните фенове кафето буквално приседна и те едва успяха да го изпият, гледайки такива „освежаващи” кадри като изкривени от гъбички нокти на краката, херпеси, мазоли и прочие „красоти”.

Гала стряска зрителите с гъбички и пришки в ефир

Гала стряска зрителите с гъбички и пришки в ефир

Доста зрители със сигурност са спрели да пият кафето си, но Гала самоотвержено продължи предаването и въобще не се смути от това, което й бяха задали редакторите като тема.
Разбира се, неприятната тема е много полезна и актуална, особено в сезона, когато събуваме затворените обувки и слагаме по-отворени сандали и чехли, през които лъсват всички несъвършенства и заболявания по стъпалата ни.
Специалист в студиото показа нови, съвременни решения на тези неприятни и понякога досадни болести по стъпалата ни. Балерината Мария беше моделът, върху който бяха изпробвани всякакви пластири, гелове, лекарства, лепенки и мазила.
Беше демонстриран т. нар. „умен” пластир със салицилова киселина, който лекува мазоли, пришки и други подобни болести по краката на страдащите, докато спим през нощта.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *