ЛЕЧЕНИЕ на хемороиди с рецепта от народната медицина

Рецепта от народната медицина помага при лечението на хемороиди

Един от основните здравословни проблеми на нашето време са опасните хемороиди. България е в челните места по това заболяване в света. Те представляват поява на разширени вени около ан*са и дебелото черво.

Все пак освен традиционните методи на лечение и народната медицина има рецепта, която помага за лечението им. Тя се състои в използването на чесъна и неговите полезни и лековити свойства. Както се казва той „мори” хемороидите при обработката им с него.

За лечението на хемороиди помага рецепта от народната медицина с чесън.

Предлагаме ви няколко начина за лечение на хемороиди с чесън.

Единият от най-разпространените е с употребата на сока от чесън. За тази цел са необходими 2-3 скилидки, които трябва да се намачкат така че да се отдели сок от тях, след което се прецежда и се оставя да престои в хладилника известно време. Така тя е готова след това да се употребява за лечението на хемороидите. Следва да се намажат със сока и със свинска мас отгоре.

Вторият начин е подходящ за хора, които имат кърв*щи хемороиди. В този случай употребата е директна. За тази цел се обелва една скилидка чесън, но трябва да не е наранена, която се поставя за през нощта в ректума.

Лечението по тези начини с рецепти от народната медицина трябва да продължи около месец.

За съжаление не е сигурно дали няма след време да се появят отново. Затова трябва да се помисли за причините и за промяната на начина на живот.

Иван Петров

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *