ВИЖТЕ! Химичните следи от самолетите и последиците от тях (ВИДЕО)

Репортажът на д-р Ръсел Блейлок показва какво всъщност „се случва” по небето, какви са последиците от химичните следи от самолетите 

Професорът по биология към Belhaven Uniwersity д-р Ръсел Блейлок публикува репортаж, който сериозно събужда притеснение и показва какво става с аерозолните разпръсквания от самолетите, какви вреди нанасят на здравето на хората.

В интернет има много истории за разпръскването на „химически следи”, които са продукти на геоинженерство, използвани за борба с „глобалното затопляне” и доскоро д-р Ръсел не ги е възприемал с доверие. Както обяснява той, главната причина за недоверието му към тези информации е, че рядко е виждал така наречените „химически следи” в небето.

Репортажът на д-р Ръсел Блейлок показва какво всъщност „се случва” по небето, за химичните следи от самолетите и последиците от тях.

През последните години обаче ясно е забелязал голям брой от следи в небето, които не приличат на авиационните инверсионни следи, които специалистите добре разпознават.

Ето как се разпознават следите от самолетите – ако са химически, те са много и са една до друга и след време образуват плътна завеса по небето, а ако са нормални те са къси следи след самолета, които се разтварят бързо в атмосферата.

Твърденията на различни представители на управляващите кръгове и не малко „учени”, че всичко е наред и няма никакви проблеми, д-р Ръсел представя съвсем други факти.

Според него химическите следи в атмосферата представляват наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система.

Ивиците в небето разпръсвани от самолетите са достатъчно широки, големи и постепенно от тях се образуват изкуствени облаци. Обезпокояващ факт е, че тези следи се виждат навсякъде и всеки ден.

Ето една ненормална следа с разпръскване на химикали от самолети.

Има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения. Наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Много опасно е въздействието им върху гръбначния и главния мозък. Расте броят на заболелите от невродегенеративни заболявания като болестта на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), една от причините за възникването им е въздействието на алуминия в околната среда върху организма на човека.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Разпръскваните химикали остават дълго време след самолета.

Наночастиците проникват лесно в мозъка, кръвта и да поразяват обонятелните нерви. Направени са проучвания, които доказват, че наночастиците преминават през обонятелните невронни пътища и се свързват с областите на мозъка, където след натрупването им се получава болестта на Алцхаймер.

Благодарение на много малките си размери те проникват през ситемите за филтриране по домовете и офисите и поразяват хората навсякъде. Вдишването им предизвиква възпалителни процеси в белите дробове и това може да доведе до астма и други белодробни заболявания на деца и възрастни.

Освен присъствието му в атмосферата, алуминият под формата на наночастици насища и почвата, водата и растенията.

По въпроса за унищожаването на природата на земята пише в Библията следното:

Quotes-from-bible

Цитати-от-Библията

Иван Петров

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “ВИЖТЕ! Химичните следи от самолетите и последиците от тях (ВИДЕО)

  1. Днес-13.04.2013 г.над град Бяла русенско от сутринта до къдния следобяд -самолети надраха небето с остатъци от ,,бели патеки ,, които продължаваха рязпада и изчезването на следите над града около 4 часа-просто се виждаше с неръоражено око кок бялятя следа не се разлага във въздуха ,а пада надолу……..Незнам дали това са хим.атаки ,но е доста стряскащо да виждаш два по два самолети през 15-20 минути да прелитат на голяма височина он север на юг и обратно…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *