Ирландец пребори рака по уникален начин

74-годишният мъж излекувал рака на стомаха с прах от млада пшеница

Възрастен ирландец доказа, че не лекарствата, а начинът на хранене и на живот могат да ни излекуват от страшните болести. 74-годишният Дани Макдоналд чул страшната диагноза рак на стомаха, но това не го отчаяло, а напротив, той решил да се пребори с нея. Мъжът решил да смени хранителния си режим и сега, 2 години по-късно той е напълно излекуван, без да е минавал токсичната химиотерапия.

Ирландец пребори рака по уникален начин

Ирландец пребори рака по уникален начин

Всичко, което направил Дани е, да включи в менюто си, богато на плодове и зеленчуци, сок от млада пшеница. Изборът му да включи пшеничната трева се основавал на големия опит, за които е чувал от приятели, които му споменавали за лечебните свойства на зелената пшеница. Само седмица след като отказал традиционните лекарства и започнал да пие сока, спряло усещането за изтръпване, което имал. Месец по-късно болките напълно изчезнали и тогава Дани разбрал, че е на път да се оправи.
Мъжът започнал само с 28 грама от пшеничният сок дневно, а месеци по-късно вече приемал 200 грама дневно.
Младата зелена пшеница е много полезна, а листата й се берат когато е висока около 15 до 20 см, за да се използват хранителни вещества. Прави се екстракция и сушене, след което листата се смилат на зелен прах, който може да се потопи във вода или да се добавя към различни здравословни плодови или зеленчукови сокове.
Вълшебните свойства на сока от млади зелени зърнени култури за първи път споменава д-р Ан Уигмор, основател на Института за здравна защита Хипократ. Тя е доказала, че сокът помага при рак и хронична умора, диабет, високо кръвно налягане, синузит и язви. Днес вече се знае, че сокът е мощен детоксикатор и източник на антиоксиданти.
Сокът от млада пшеница може да приема с плодови или зеленчукови сокове. Продава се във формата на прах. Стартира се първоначално с една чаена лъжичка и постепенно се увеличава до две супени лъжици на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *