Истината за болестта на Стефан Данаилов

Актьорът успешно се бори с лимфом, поставили му диагнозата преди 3 месеца

Както вече писахме, големият наш актьор Стефан Данаилов е болен от доста сериозна болест. Диагнозата му е поставена преди около 3 месеца, когато той отишъл в болницата за други рутинни изследвания. Това, което му съобщили, било страшно – той имал лимфом в начален стадий.
Лекарите веднага препоръчали на Ламбо процедури за лечение, с които той се съгласил и сега се бори със страшната болест – нехочкинов лимфом.

Истината за болестта на Стефан Данаилов

Истината за болестта на Стефан Данаилов

Депутатът от левицата веднага се е подложил на химиотерапия, която вече дава добри резултати. Лекарите са обнадеждени, че болестта е овладяна, тъй като е хваната навреме.
Диагнозата е била поставена е в Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания в София. Данаилов категорично е решил да се лекува в чужбина, като за целта той ще ходи до специализирана клиника във Франция.
Преди 3 месеца обаче Ламбо първо се изплашил, а после изпаднал в дълбока депресия заради страшната диагноза. Съпругата му пък направо се поболяла, но после и двамата се взели в ръце и се заели да се борят с болестта.
Според познати на актьор страданието му се отключило от преживян стрес – както в работата, така и в личния му живот.
Сега Стефан Данаилов разчита на помощ от френски светила в медицината. Биопсиите показват, че се повлиява от лечението у нас, но той е решил да замине за Париж в средата на януари.
В момента Стефан Данаилов се пази, защото всяка настинка или вирус може сериозно да навреди на отслабения му от химиотерапията организъм.
След като разбрал, че е болен, Ламбо предупредил екипа на тв сериала „Фамилията“, в която участва. Дори предложил да се направят поправки в сценария, които да са в крак със състоянието му.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *