Ивана безвъзвратно загуби битката с килограмите

Фолк дивата се появи на концерта на Пайнер доста поналяла и наедряла

Фолк певицата Ивана явно е отново в тежък период, след като си позволи да излезе на концерта на Пайнер преди няколко дни в доста занемарен външен вид. Тя видимо е напълняла и е качила отново свалените през миналата година с много труд и пот 15 килограма.
След като в края на миналата година певицата успя да влезе в норма и да се появи пред пловдивските си фенове много отслабнала и свежа, година по-късно тя е доста понаедряла и поналяла.

Ивана безвъзвратно загуби битката с килограмите

Ивана безвъзвратно загуби битката с килограмите

Последните й усилия да отслабне беше по много странен и нетрадиционен начин.
Разочарована от всякакви диети и билки, тя опита да се втали със специални инжекции, чрез които топят калории сумистите от Япония. Инжекциите, с които се боцкаше певицата бяха японски и според слуховете ускорявали обмяната на веществата, горели мазнините и изкарвали излишните течности от организма.
Инжекциите обаче струват прекалено скъпо за обикновения потребител. Една инжекция със специалния препарат струвала 200 долара, а за да се постигне желания резултат, трябвало да бъдат поставени поне 50. Те действали на клетъчно ниво и така отслабването било трайно. Освен това те нямали никакви странични ефекти. Проста сметка показа още тогава, че Ивана е похарчила 10 000 долара, за да се втали и да добие желания от нея вид. Както обаче се видя тези дни – напълно излишно.
Ивана е от фолк певиците, която винаги е имала проблеми с килограмите. Тя непрекъснато отслабва и после отново напълнява, което е много вредно за организма.
Преди години Ивана едва не се прости с живота си, след като се беше подложила на диетата на Аткинс. Говори се, че именно с този хранителен режим фолк певицата допълнително е увредила и без това проблемните си бъбреци.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *