Ивана се топи със специален хранителен режим

Фолк певицата Ивана мина на специална балансирана диета, препоръчана от корифея на здравословното хранене проф. Христо Мермерски

Ивана е сред малкото поп фолк звезди, които винаги са имали проблеми с килограмите. Наскоро жълтите издания я изядоха буквално с парцалите, че на концерта на Пайнер, чалга изпълнителката се появи доста напълняла и с неподходящ за фигурата и килограмите й тоалет.

Ивана

Фолк певицата Ивана мина на специална балансирана диета, препоръчана от корифея на здравословното хранене проф. Христо Мермерски

Явно, че критиката се е оказала стимулираща, защото Ивана отново е започнала борбата си килограмите си. Певицата има доста неприятности и проблеми с бъбреците си и това я ограничава точно с какво да отслабва или да редуцира теглото си.
Преди време Ивана беше драстично смъкнала по рецепта на билкар от Пловдив. След това тя отново напълня. Малко по-късно се чу, че фолк фурията е взела да топи тлъстинки със специални инжекции, с които отслабват сумистите в Япония. Тази терапия дала малко въздух на Ивана. Но тази година тя се появи по-пухкава отвсякъде и това наложи тя отново да мине на диета.
Последната й диета е основана на принципите за здравословно хранене на проф. Христо Мермерски. При нея не е се гладува, а се ядат храни, които балансират организма и той сам успява да изгаря излишните калории. В диетата се държи на правилното съотношение на белтъчини, въглехидрати и мазнини и на засиленото физическо натоварване, за да се задвижи метаболизма.
Ползват се познатите рецепти на проф. Мермерски за здравословна закуска с кисело мляко, пектин, прополис, ядки, мед и канела.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Ивана се топи със специален хранителен режим

  1. харесвам рецептите на Д-р Мермерски и се радвам на такива добри хора като него ,аз работя в
    здравеопазването и знам за какво става въпрос

    • И екипът на Lechitel.net се радва, че все още има хора като професор Мермерски.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *