Изпитана рецепта за прочистване на кръвта и превенция на рак

Здравословната рецепта е от Тибет и е полезна за прочистване на кръвоносните съдове

Полезна за здравето рецепта от Тибет обещава прочистване на кръвоносните съдове. Рецептата още помага и за пречистване на кръвта от вредни съставки от обмяната на веществата и за предпазване от инфаркт и мозъчен инсулт.

Необходимите продукти са кромид лук – 300 грама заедно с лимони – 1 килограм. Двата продукта се нарязват в тавичка или друг съд и се оставят да постоят в тенджера с 1,5 литра кипяща вода, в който те трябва да стоят 15 минути. По този начин те отдават всичките си полезни вещества във водата. Авторите на рецептата казват, че е най-полезно да се пие сутрин на гладно за период от 25 дни, прави се пауза след това за 10 дни и се повтаря отново по същия начин. За да има ефект от рецептата трябва да се спазват всички останали правила за здравословно хранене.

Изпитана рецепта за прочистване на кръвта

Изпитана рецепта за прочистване на кръвта

Учени са правили проучвания с методите на съвременната медицина и са установили, че продуктите в тази рецепта лук и лимон са полезни за превенция срещу не малко видове рак. Освен това те засилват и имунната система.

Към това може да се каже, че лимоните действат и като фактор срещу стреса, а лукът помага за подмладяване.

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Изпитана рецепта за прочистване на кръвта и превенция на рак

  1. Ми мерите водата останала след варенето, и делите на 25 дни,толкова е просто

  2. … , при условие че се спазват правилата за здравословно хранене :))).
    Знаете ли каква са тези правила – 10 км умерен крос /бягане, тръчане/ на ден ми 10 часа сън, нищо повече, няма значение с какво се храните. Това е един от начините за естествено пречистване. Видът на храната има значение, само когато спортът и сънят отсъстват. Ето и моята рецепта: спорт, сън и ядене на корем, кой каквото си поиска! Да сте чули някой министър на здравеопазването да говори за спорт? Говорят само за политика, пари, лекарства, болести и статистика за загиналите….

  3. Като публикувате някаква рецепта или някакъв съвет съветвате ли се с експерти в дадената област. Освен, че врящата вода ще убие всички полезни вещества в двата продукта, трябва задължително да има и какво количество се пие, съобразено с наличните във всяко домакинство измервателни средства – чаши, лъжици, капкомери и т.н. За мен информацията ви е от ЕЖК (една жена каза). Много помпозно сте сложили име на сайта си „Лечител – най-добрият новинарски портал за здраве“, но за съжаление не намерих нищо полезно. Публикувате непроверена информация от горецитираната агенция ЕЖК.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *