Жена тежаща 160 кг отслабна сензационно след прилагане на диета

Жена от Тексас тежаща 160 кг отслабна сензационно след прилагане на здравословна диета с избор на здравословни храни

Американката Тийна Хенсон от Тексас отслабна сензационно след прилагане на здравословна диета. Тя не се поддаде на нездравословни бързи диети за отслабване и на бариатричната хирургия. Новият начин за загуба на тегло се основава на информиран дневен избор за здравословно хранене, пишат  bayoubuzz.com и други сайтове.

Тина е използвала проста система за избягване на захарни и тестени храни с рафинирано брашно, напитки с подсладители и всякакви подобни от търговската мрежа, мазнини, а редовно се е хранила с пресни плодове и зеленчуци, киноа и други пълнозърнести храни.

Тийна Хенсон от Тексас отслабна сензационно след прилагане на здравословна диета.

Тийна Хенсон от Тексас отслабна сензационно след прилагане на здравословна диета.

Тя е била с тегло 160 килограма и за две години упорито спазване на здравословен начин на живот е отслабнала сензационно до 80 килограма телесна маса. Отхвърлила е нездравословните и пържени храни и е работила във фитнес зала в родния си град Гилмър, Тексас.

Това е много трудно за постигане, но жената е имала рядката черта на личната сила на духа, за да наложи волята си и да промени начина си на живот. Всички здравословни храни, без да прибягва до помощта на други видове диети като на Дюкан и подобни на тях високобелтъчни, без помощта на хапчета за отслабване и операции. Историята на нейния успех обърква тези, които са потопени в американската култура на бързи резултати и модерни хранителни комбинации. Тийна Хенсон просто направи нещо, което е все по-рядко в съвременното общество: тя пое отговорността за собственото си здраве и спря да обвинява всички останали за затлъстяването си . С разбирането, че тя е отговорна за собственото си здраве – не някой лекар и не фармацевтичните компании – тя е била в състояние да започне да печели предварителни запланувани победи, които са я насърчавали в посока към успешна загуба на тегло.

За опасните, модерни и зловредни диети за отслабване четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *