Жена се излекува от рак на панкреаса с много ефикасна терапия (ВИДЕО)

Жена от САЩ се излекува от рак на панкреаса с природни методи и витамин С в големи дози от 10 000 мг

Американката Кей Хен, се излекува от рак на панкреаса благодарение на природна терапия и големи дози витамин С. Тя споделя своя случай на сайта chrisbeatcancer.com. Разказва как химиотерапията я убивала и се чувствала много зле, но природосъобразния начин на живот и хранене й върнал здравето.

Кей е била оперирана от рак на панкреаса през 2006 г. Отстранен бил 2/3 от панкреаса, заедно с далака и тумор голям колкото волейболна топка.

Жена се излекува от рак на панкреаса с витамин С и с много уникална терапия

Жена се излекува от рак на панкреаса с витамин С и с много уникална терапия

От тогава тя била на лекарства, но в интервюто се казва, че имала общо 9 тумора, един в черния дроб, няколко в стомаха и на останалата част от панкреаса. През 2012 г. се почувствала много зле и постъпила в болницата. Назначили й химиотерапия. След няколко месеца тя се отказва от нея и започва да се храни главно с растителна храна и както самата разказва вземала хранителни добавки и големи дози витамин С. В самото начало обаче тя започнала очистителни процедури с клизми от кафе, както е писано в книгата на Макс Герсон за неговата терапия, с които се прави детоксикация на тялото. Кей се е лекувала по тази терапия – на Герсон.

Заедно с клизмите Кей в пиела сокове от ябълки и моркови 4 порции на ден, 3 от моркови само и още други 3 от зеленчуци, (интересното е, че някои диетолози не препоръчват да се смесват плодове и зеленчуци в сурово състояние, което е правилно, но тук има изключение). Вземала е хранителни добавки Хлорела, Спирулина, Vitamineral Green, които са на фирмата Healthforce и други добавки. Купила си е сокоизстисквачка   Omega Vert Juicer, от която е доволна. Храненето й било изцяло вегетарианско и всички други храни били изключени от менюто й – месни, млечни, рафинирани брашно и захар и други фабрично произведени. Вземала е и витамин С – 10 000 мг на ден, едно много добро средство за лечение и на други тежки болести.

“Демир

И на края тя споделя, че много се уповавала в БОГ, че ще оздравее в Когото вярвала и споделя няколко пъти в интервюто. Всичко това й помогнало да оздравее и да победи смъртоносния рак на панкреаса.

За терапията на Макс Герсон четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *