Какво да правим, за да не се разболеем от рак!

Учените съветват какво да избягваме, за да не се разболеем от рак

Стресът, замърсената околна среда, индустриалната храна, отровената вода, застоялият начин на живот докарват все повече болести на човечеството.

Но сега светът страда от най-страшната епидемия от милиони години насам.

Става въпрос за болестта рак.

Бройката на онкоболните се увеличава с всяка следваща година и прилича на чумна епидемия, която е поразявала планетата на няколко пъти.

Но за разлика от всички болестни епидемии, през които е преминал светът, тази не спира и продължава да взима все повече жертви.

Например ракът на млечните жлези се е утроил след 1940 година,

въпреки всички мерки и благотворителни акции, които хората по света правят.

По-възрастните лекари например не помнят млади хора да са боледували от рак, поне не толкова често колкото е в момента.

Днес от коварното заболяване умират 30 – 40-годишни, дори деца.

Според учените, ако се погледне по-глобално на този страшен проблем, могат да се направят някои обобщения, които са накарали здравето на милиони по света да се обърка и да доведе до бум на раковите заболявания.

Вие трябва сами да прецените какво да правите с живота си. Ето какво са установили учените:

1. В това, с което се храним, има огромно количество захар, непознато за почти всички етапи от съществуването на човека.

2. Храната е станала лесно достъпна, евтина, бърза и обилна, като за сметка на това обаче е станала много еднообразна, пълна с рафинирани мазнини, сол и химически добавки.

В резултат на това затлъстяването е обявено за заболяване, и то много опасно.

3. Всичко се е индустриализирало – земеделието, животновъдството, хранително-вкусовата промишленост.

Това е променило из основи човешките храни.

Демир бозан билки за бъбреци

4. Над 900 нови канцерогенни химикали са нахлули в околната ни среда допълнително след 1940 година.

Те задължително са променили въздуха, почвата, водата и храната на човечеството.

Всички тези неща влияят пряко върху човека.

Стресът и напрегнатия начин на живот, в който съвременните хора съществуват, допълват останалото.

Слава Петрова

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Какво да правим, за да не се разболеем от рак!

  1. Учените пропускат един основен фактор- „Невидимия свят“ Парапсихолозите са установили че 90% от случаите на рак, левкемия и инсулт се дължат на външни енергийни въздействия. Насочена и програмирана негативна енергия дължаща се на завист, уроки или магия. Магията е програмирана негативна същност създадена за точно пределен човек.Подобно и и психотронното въздействие. Тези неща са известни от хилядолетия но умишлено се пренебрегват от учените понеже се използват често от властите под формата на психотронни въздействия за умаломощяване на масите или унищожаване на определени личности. Да си спомним Уго Чавес и още няколко латиноамерикански лидери, които незнайно как се оказаха със РАК….. Както и да е, подобни облъчвания върху аурата на човек най често „изсмукват“ енергията му и започва деформация и деструкториране на клетките. За тези които се съмняват да потърсят в Ю-туб филми за психотроните оръжия. В Русия тези експерименти се правят от 1923 година. Нашите бронирани машини ‘Пустинни котки“ също има звукови излъчватели ( изглеждат шестоъгълни на покрива на колата- представляват нискочестотен високоговорител с насочено излъчване) за психотронно въздействие и се използват върху тълпата при нужда…. Важно е човек да познава биорезонансната терапия за да може да се защити или да изчисти подобна енергия. Останалите фактори като храна, стрес и отрови са лесно преодолими ако човек има силна енергийна структура и имунна система. Както казват в древна Япония : „Знанието е сила….“

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *