Катя от „Ритон” предпочита бабините рецепти

Разделното хранене е кулинарното верую на гласовитата ни певица

Катя от „Ритон” прибягвала до лекарствата само в много краен случай и предимно се лекувала с народната медицина и бабини рецепти. Даровитата певица била върл противник на антибиотиците и ги ползвала изключително рядко само ако здравословното й състояние било много тежко.

Катя от „Ритон” предпочита бабините рецепти

Катя от „Ритон” предпочита бабините рецепти

Най-често гласовитата българка боледувала от гърло – инструментът, с който работи, пише „Блиц” като цитира в. „Доктор”. Затова Катя се доверявала на изпитани бабини рецепти – карамелизирала захар, след което я заливала с прясно мляко и изпивала сместа. По думите на певицата това наистина действало много добре на гърлото. Освен това Катя използвала при гърлобол и стар лук, който трябва да се яде суров. Колкото повече, толкова по-добре и това било най-голямата панацея при проблеми с гърлото.
Катя не спазвала някакъв определен хранителен режим, но много обича да готви, когато разполага с време. Нямала любима рецепта, но можела да готви почти всичко. Изкушавала са от сладкото и от десертите, но като цяло гледала да се храни разделно и
да не смесва белтъчини и въглехидрати. Това било нейното верую в кухнята. Катя се запалила по разделното хранене още през 90-те години, когато се появили книгите за по тази тема. Според нея в това е истината, защото й се отразявало много добре и не пълнела. Освен, че е фен на разделното хранене, „ритонката“ обожавала плодовете и зеленчуците. Хапвала с удоволствие и кисело мляко.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *