ВИЖТЕ кой ВИТАМИН е мощният убиец на РАКА (СНИМКИ и ВИДЕО 3)

Витамин В17 е известен отдавна на учените и на фармацевтичната мафия, че е мощният убиец на рака

Американският писател Едуард Грифин от еврейско потекло, в своята книга “Свят без рак” описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин. Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании.

Витамин В17 се съдържа най-много в бадемовите, кайсиевите и в други плодови ядки

Витамин В17 се съдържа най-много в бадемовите, кайсиевите и в други плодови ядки

Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост.

С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират.

Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.

“Демир

Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.

Едуард Грифин

Едуард Грифин

Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременния човек не употребява.

Цивилизованият начин на живот е наложил да се храним с рафинирани брашно, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените натурални храни не се намират в нашето меню отдавна. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и рака е бил рядко явление. Те са употребявали сушени плодове, натурален хлаб и даже хляб от просо. По този начин те са поемали нужните витамини в това число и амигдалина.

Това е книгата “Свят без рак” на Едуард Грифин.

Това е книгата “Свят без рак” на Едуард Грифин.

Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените бяха заявили, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак. Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ оказаха натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17 с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки. Тактиката включваше разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.

Това е стратегията на тайните общества като Илюминати, Масони, Билденберги и други в основата на които стои католическият орден на Йезуитите, с цел трупане на богатства, за намаляване на населението на земята и за въвеждане постепенно на Нов световен ред. Лекарствата, храните, ГМО и други средства са техния арсенал за провеждане на плановете им за поробване на човечеството и налагане на фалшиво религиозно поклонение. За това поклонение има сериозно предупреждение в Библията в книгата Откровение 14 глава, че е измама и който го приеме ще загуби наградата си от Бог описана в Евангелието от Йоан 3:16 и в други текстове. 

Цитати 1

Цитати 1

Цитати 2

Цитати 2

За надеждата, която имаме може да прочетете следната статия (важни са и линковете в нея и клиповете), линк – оттук.

Вторият клип също е по този важен въпрос отнасящ се за Новия световен ред и края на света, описана е и надеждата за всички хора.

От следния линк може да отворите статия за рака за укриване на едно лечебно растение за болестта като са важни линковете в нея и клиповете, линк – оттук. Още по темата може да прочетете – оттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “ВИЖТЕ кой ВИТАМИН е мощният убиец на РАКА (СНИМКИ и ВИДЕО 3)

 1. Ако някой си мисли, че Спасителят ще дойде- няма такова нещо-Спасител е всеки, ако отвори съзнанието си, ако е осъзнат, ако започне да казва НЕ, ако не го мързи сам да приготвя храната си, най-вече хляба-идея си нямате какъв хляб ни предлагат-не хляб, а обем купуваме. С.Н.Лазарев "Всеки може да бъде Спасителя или капката, с която чашата да прелее" Време е да поемем отговорност за живота си- или ние планираме собствения си живот или ставаме част от плана на някой друг. Според вас- кой би го направил по-добре? Т.н. пенсия е въведена в държавата Прусия от Ото фон Бисмарк. Не е било проблем да бъде обещана пенсия на хора, чиято продължителност на живот тогава в Прусия средно е била 45 г. Днес толкова много хора доживяват до 80г. и след това, а това е проблем. Ето затова се води тази тиха война.

 2. Хора, стига глупости. Амигдалина, наричан също Витамин Б17 (особено този в горчивите бадеми и кайсиеви ядки) е МНОГО опасен в големи количества, защото образува цианидни съединения в организма на човека.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin

  Няма такова нещо, като витамин Б17. Няма и такова нещо, като световен медицински заговор срещу антиканцерогенни вещества.

  Специално това с "витамин Б17" е една от най-известните измами от миналото.

  Четете внимателно преди да публикувате такива нездравословни глупости.

  Горчиви бадеми срещу рак…. бозе опази. Да – като умрете в токсикологията – няма да ви пука, че имате тумор в мозъка.

 3. единственото нещо което убива ракови клетки, БЕЗ да убива и половината от теб ( визирам химиотерапията … ) са КАНАБИНОИДИТЕ, които се съдържат в ТХЦ то на марихуаната. ако толкова ви притеснява рака, прочетете и ще разберете 🙂

 4. г-н Бързаков да не би да сте лекар или наистина знаете от опит, че тези цианидни съединения са отровни за организма? Ако сте лекар….. няма смисъл да говорим, но ако от собствен опит споделяте за това….. мога да се замисля, защото не си спомням колко кайсиеви ядки и то в големи количества съм яла като малка и ако беше така нямаше да мога да ви напиша този коментар.
  Благодаря за отделеното внимание.

  Ако искате може да се запознаете с това доказателство и след това да коментирате:
  http://www.youtube.com/watch?v=JGsSEqsGLWM

 5. Много опасен в големи количества. В големи количества всяко лекарство много опасно…

 6. аз напълно вярвам на тази статия,нещо повече -убедена съм че е така както го казват.Напълно разбирам,че се водят от алчност,но е много зловещо,когато си играят с живота и страданието на хората.Искам да кажа,че напълно и тотално отхвурлят природните лекове само заради парите.Ще дам пример със свинската мас,която лекува и възстановява напълно лигавицата и белите дробове.Това е един почти безплатен лек.Да обаче напълно отречен,защото не носи печалба.Моята пра баба по време на войната се разболяла от туберкулоза.Лекувала се е в болница докато един ден докторите са и казали,че умира и нищо повече не могат да направят за нея освен да я изпишат и да си иде и да умре в къщи.Вървяла си тя и плачела.Срешнал я възрастен човек и иа попитал защо плаче.Тя разсказала,че мъжа и е на фронта и има две малки деца а са я изписали да си умре в къщи.Човека и казал да не се тревожи,че ще се оправи само да си вземе един буркан свинска мас и да яде по една супена лъжица сутрин на гладно 40 дни.Баба казваше "много тежко беше аз гълтам мастта -тя се връща.повръщаше ми се ,но 40 дни всяка сутрин ядях"В заключение на тази история искам да кажа,че моята прабаба отгледа и мен и имаше дори пра пра внук.Тя почина на 73 години.Н аскоро малката ми сестра ми разсказа как мажела нослетата на децата с мас и докторите как иа напражили на няма нищо за това,защото ако случайно смръкнели и маста стигнела до белите дробове ставало страшно.На кого да вярвам?На очите си ли или на фармацефтичните компании?Друго,наскоро бях болна от бронхитпневмония,кашлях,беше ми запушен носа не можех да дишам.Взвмах едно месо с мас след около двадесет минути след ато съм яла от него дробовете ми се отпушваха и започвах да дишам много по-лесно и спокойно.Това исках да споделя.

 7. Ами не знам кой крив,кой прав..ама и във витамин В12 се съдържа цианид…ама е легален,а пък като малък си спомням,че когато баба ми приготвяше компоти,изяждах огромни количества от семките на кайсиите и нищо никога не ми е ставало…до ден днешен пък беля ябълковите семки,които също съдържат цианид…а и редовно нарушавам закона и троша и кайсиевите(тук е нелегално да притежаваш и продаваш натрошени-фармацевтичното лоби и прокарало http://www.youtube.com/watch?v=2qHNDYeF0MUтоя закон) така че по съм склонен да вярвам на конспиративните теории

 8. Храната е в основата на всичко, който го е разбрал добре, но който не го е разбрал може би някога ще се сблъска с това и тогава ще говорим.

 9. Едно е 100% ясно. С фармацевтичната мафия (и не само), няма шанс за човечеството. Няма по – безскрупулни хора, пардон изроди от тях. По – голям грях от този, да печелиш на гърба на страдащия няма, а и не би могло да има. Уви, света лежи в лукавия и сития на гладния не вярва.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *