Коктейл за пречистване на тялото от токсини

Предлагаме Ви една витаминозна напитка за пречистване на тялото от токсини и за усилване на имунната система

Една от причините за появата на различни заболявания е наличие на токсини в нас, които по една или друга причина не се изхвърлят от организма ни в продължение на повече време. Една от възможностите за изчистване от тях е спортът или общо казано натоварването. Друг начин е чрез храната или спазването на определена диета.

Една витаминозна напитка - коктейл за пречистване на тялото от токсини и за усилване на имунната система

Една витаминозна напитка – коктейл за пречистване на тялото от токсини и за усилване на имунната система

Една много полезна рецепта за коктейл с полезни плодове и една подправка може да помогне за решаването на проблема с токсините и за усилване на имунитета.

За приготвянето на вкусния коктейл с витамини са необходими следните продукти: един банан, 3 супени лъжици настърган пресен суров джинджифил, половин портокал, половин манго, което да е нарязано и вода – 100 мл.

Приготвянето става в миксер шекер блендер, до получаването на хомогенна смес. Тази смес се пие сутрин и вечер преди хранене. Коктейлът е много приятен и витаминозен. Ако се окаже, че е малко гъст и искате да е по-рядък, разредете го с добавяне на още малко вода, а ако обичате по-сладки храни и напитки може да сложите в него и малко пчелен мед.

За една полезна и лековита система на очистване от токсини четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *