Куче спасява живота на стопанина си (ВИДЕО)

Немската овчарка Бъди е обявена за герой след като спаси стопанина си от пожар

Кучето Бъди успя да спаси стопанина си като заведе полицейски патрул до горящата му къща. Инцидента станал в дома на Бен Хейнрикс в градчето Касуел лейкс, щата Аляска. Пожарът възникнал от запалими химикали разположени непосредствено до камината, а стопанина обгорен тежко. Той пратил кучето си да извика за помощ от полицейския участък в града.

Немската овчарка Бъди е пробягала няколко километра по заснежения път до полицията и успяло да предизвика вниманието на служителите с лаенето си, че имат нужда от помощ.

Куче спасява живота на стопанина си.

Куче спасява живота на стопанина си.

Патрулката на полицията е дошла бързо на помощ на пострадалото семейство. По пътя те са заснели на видео как Бъди ги води към дома, който бил обхванат целия в пламъци.

Бен обича много своя питомец Бъди. То доказа, че кучето е наистина най-добрия приятел на човека.

Немската овчарка Бъди е обявена за герой след като спаси стопанина си от пожар. Наградата му е от полицейската управа и кметството на града със сребърна купа за почит и кокал за усилията.

В първия видео клип ще видите случаят с Бъди как води патрулката до опожарения дом.

Във втория клип е записана новина, в която се говори за друг подобен случай на спасяване на човешки живот от куче питбул. Този път е спасена възрастна жена от преминаващ влак. В клипа се казва, че трябва да внимаваме при пресичане на прелези и кръстовища.

Може да прочетете статия за спасяване на хора по един необичаен начинТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *