Куклената молитва на баба Ванга ще помага на бездетни

Журналистка стартира проект по завет на пророчицата

Журналистката Жени Костадинова е решила да подаде ръка на жените, които имат проблеми със зачеването по един доста нетрадиционен начин – като ги кара да правят кукли. Това е много древен обичай, който е бил практикуван и от великата наша пророчица баба Ванга.

Куклената молитва на баба Ванга ще помага на бездетни

Куклената молитва на баба Ванга ще помага на бездетни

Преди години именно петричката гадателка предсказала на Жени Костадинова, че ще прави кукли и ще помага на жените, които не могат да забременеят, а искат да имат свое дете, съобщи БНТ.
Сега журналистката е решила да стартира проект, в който ще събере жени с репродуктивни проблеми и заедно ще правят кукли и ще ги наричат. При ритуалът тя ще използва куклената молитва на Ванга, чрез която пророчицата е давала отроче на чистите по душа и искрени в желанието си жени.
Петричката гадателка много обичала да й подаряват такива играчки и дори сама е правела магичен ритуал с кукли на бездетни жени, които след това зачеват! Дошлите на бял свят по този чудодеен начин деца са над 5000. Чрез куклата, която поръчва да й донесат, Ванга сякаш „извиква” духа на детето, което е очаквано и желано, а и писано от Съдбата, да се роди в даденото семейство. Хиляди са семействата, сдобили се с рожба след куклената молитва на Ванга.
Преди няколко години Жени Костадинова направила изложба от нейните кукли и подарила една такава на бездетна жена, която след това се сдобила с близнаци.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *