Лечение при множествена склероза. Болестите не са случайни!

Как да си помогнем при лечение на множествена склероза на духовно ниво? Болестите не се появяват без причина, не падат от небето!

Множествената склероза е едно от автоимунните заболявания, а това означава, че е предизвикано да се появи и е поддържано от нас самите! Имунната система при това заболяване не реагира на външните врагове и дразнители, а ги разпознава вътре в органите и започва да се бори с тях.

Здравословните проблеми при това заболяване са провокирани от напрежението, стресът, страховете и подтиснатите емоции, ежедневните грижи в борбата за оцеляване, липсата на смисъл и перспектива в живота.

Лечение при множествена склероза.

Лечение при множествена склероза.

На много хора им се е случвало да изпаднат в положение на безизходица и отчаяние и поради това да започнат да ги разяждат вирусите на страха, безнадеждността и отричането на живота. Познати ли ви са тези чувства и мисли? Така н ние ставаме най-опасните си врагове сами на себе си. Възможно е много от заболяванията да имат такъв произход. Спомнете си в миналото дали не сте се заричали, че: „Повече не искам да живея. Предпочитам да умра” и т. н.

Ако сте си казвали такова нещо или сте си го помислили само на шега, то сте създали програма в мозъка за самоунищожение, която работи от момента, в който сте го декларирали. Когато си спомните такова нещо в своето минало един добър вариант е да я отмените и да създадете нова програма за здраве и живот.

Ето как става това – останете сами в къщи на тишина и спокойствие и проведете следната, ако може така да се нарече церемония, която казвате на себе си и на БОГ като в молитва:

ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ

ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ 

Ако нямате такива причини за здравословното ви състояние то помислете за други възможни причини. Например:

Демир бозан билки за бъбреци
Други причини

Други причини 

Когато изпращаме такива сигнали към тялото ни, то ги възприема като команди от програмите от по-висш порядък – от ума и то като команди да атакува клетките в тялото и да ги унищожи. Една от болестите, които се развива по този начин е множествената склероза.

Ето и друга формула за премахване на програмата за самоунищожение и за възстановяване на равновесието в организма:

За да премахнете програмата за самоунищожение

За да премахнете програмата за самоунищожение 

Тези словесни формули е добре да бъдат изричани сутрин след събуждане и дори при изгрев слънце и то така, че да почувствате, че е попило във всяка ваша клетка.

Тези неща са сходни до вярата в Бога, от Когото черпим живот и здраве. Всеки ден е добре да се свързваме с него чрез молитва рано сутрин и да изучаваме неговото слово – Библията на тишина и спокойствие, за да можем да схванем дълбоките истини за спасението и живота и да разбираме волята Му за нас и жертвата на Голгота за цялото човечество. Когато тези формули се изговарят е добре да се добави и молитвата с вяра в Бога, от това ще има по-голям ефект, когато се свързваме с извора на живота.

За да разберете повече от великите истини на Библията изгледайте клиповете към статията. / svoizbor.com

Цитати за вярата в Бога от Библията

Цитати за вярата в Бога от Библията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Лечение при множествена склероза. Болестите не са случайни!

  1. За да разберете как да получите енергия от Източника ,
    прочетете книгата на Джак Анджело „Лечение от разстояние“
    на издателство „Аратрон“

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *