ЛЕЧЕНИЕ чрез ябълков оцет, чесън и мед

Комбинацията на тези три продукта е наречена „Чудото”

 

За следните здравословни проблема болест на Алцхаймер, артрит, астма, високо кръвно налягане, хемороиди, безплодие и импотентност, зъбобол, настинки и инфекциозни заболявания, затлъстяване (мощен разрушител на мазнини  и редуктор на тегло), язви, намалява високото кръвно налягане и холестерол, мускулни или ставни болки има едно добро решение и това е ябълков оцет, чесън, мед.

ЛЕЧЕНИЕ чрез ябълков оцет, чесън и мед

ЛЕЧЕНИЕ чрез ябълков оцет, чесън и мед

Тази комбинация се употребява успешно и с цел за намаляване риска от рак на гърдата, – дебелото черво – хранопровод – кожата – стомаха и стимулиране имунната система.

Ето как можете да направите своето домашно  медицинско чудо …

Поставете следното в блендер …

1 чаша ябълков оцет
1 чаша  мед
8 скилидки чесън

Mix на висока скорост за 60 секунди. Изсипете сместа в стъклен съд. Оставя се в хладилник в продължение на пет дни. Нормалната доза е две супени лъжици в чаша вода или плодов сок, гроздов или портокалов сок  преди закуска.

Много медици са на мнение, че комбинацията от чесън, ябълков оцет и мед е чудо, че може да лекува всичко от рак до артрит. Проучвания от уважавани университети по целия свят доказват чудото на това домашно лекарство. Учени са потвърдили, че това здравно трио може да унищожи и най-често срещаните и необичайни заболявания.

Демир бозан билки за бъбреци

В едно здравно проучване за пациентите на  д-р Ангъс Питърс от Университета за изследване на артритно болни в Единбург е доказал,че една дневна доза от ябълков оцет и мед намалява болките до 90%. Според д-р Реймънд изследовател в  известния център в Лондон за изследване причините на Затлъстяването, дневната доза чесън и ябълков оцет  се оказва и  мощен разрушител на мазнини и редуктор на тегло.

Престижното списание British Medical Lancel съобщи, че нивата на холестерола падат значително при пациенти, които са консумирали от вълшебната течност. Едно изследване на 261 възрастни пациенти от Германската асоциация на общопрактикуващите лекари, твърди, че серумния холестерол и триглицеридите – фактори, свързани с риска от сърдечно-съдови заболявания са намалели значително от редовната употреба на чесън и оцет в храната.

Изследвания към MD Anderson Хюстън онкологичен институт в Хюстън, на Пенсилванския държавен университет изказват твърдение, че някои съставки в  комбинацията чесън-ябълков оцет-мед предотвратяват  рак на гърдата, хранопровода, дебелото черво, и кожата.

Тази комбинация е полезна при високо кръвно, висок холестерол, помага при настинки или инфекциозни заболявания. Паркинсон и други. Бокс легендата Мохамед Али казва, че използва дневна доза от чесън, оцет и мед, за да облекчи симптомите на болестта на Паркинсон. Лекарите са ма мнение, че този елексир може да предпазва от много болести и да удължи живота.

Но да не се забравя, че при по-големи дози може да допринесе за увреждане на червата.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “ЛЕЧЕНИЕ чрез ябълков оцет, чесън и мед

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *