Лекуват рак, СПИН и псориазис по уникален метод у нас

Известен лекар ще направи демонстрация на уникалния метод във Варна

По уникален метод ще лекува и у нас известен руски лекар, който идва във Варна, за да демонстрира как екипът му помага на болни от рак, псориазис, и дори СПИН.

Става въпрос за проф. Алексей Сувернев от Новосибирск, който ще гостува в Оздравителната Клиника във Варна близо половин месец – от 26 август до 10 септември.

Методът, по който работи известният специалист се нарича „Обща управляема хипертермия“.

Лекуват рак, СПИН и псориазис по уникален метод

Лекуват рак, СПИН и псориазис по уникален метод

Според запознати с него успешно се лекуват такива страшни и дори нелечими болести като рак, хепатит В и С, СПИН, астма и алергии.

Терапията помага много и на пациенти с псориазис, простатит, туберкулоза, мастопатии, наркотична зависимост.

Уникалният метод на д-р Сувернев от години се прилага в Германия, Израел, САЩ, където лекарят е помогнал на стотици хора да забравят ужасните си заболявания и да се радват на пълноценен и щастлив живот без болести.

Терапията всъщност представлява интензивно водолечение, при което тялото на пациентите се загрява до 42-43 градуса по Целзий. Всичко се извършва под строг лекарски надзор. При тези температури раковите клетки умират, като същевременно имунитета на болния се повишава неимоверно, а функциите на важните органи са подобрява.

Д-р Сувернев ще направи безплатни консултации, чрез които ще се разбере за всеки един пациент дали новият метод може да бъде приложен. Според запознати за да се подложи болен на тази процедура, трябва да има здраво сърце и нормално кръвно налягане.

Международната Оздравителна Клиника във Варна е сравнителн ново лечебно заведение, в което всеки, който желае, може да се запише за преглед при големия специалист.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Лекуват рак, СПИН и псориазис по уникален метод у нас

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *