Лияна страдала от много сериозна болест!

Самата фолк певица е разкрила, че има пролапс на митрална клапа – вроден сърдечен дефект

Фолк певицата Лияна страдала от много страшна и коварна болест. Това открили нейните съквартиранти, докато обсъждали хранителните й навици, външния вид и симптомите на заболяването, които изпълнителката проявявала. Мира Радева е сигурна, че изпълнителката страда от диабет, а това тя сподели с дъщеря си Ани по време на едно от живите излъчвания от къщата на ВИП Брадър.
Наскоро лъсна и новината, че лекарите на фолк изпълнителката също били против нейното участие в риалити формата, но тя решила да опита предизвикателството.

Лияна страда от много сериозна болест

Лияна страда от много сериозна болест

Миналата година Лияна сама разкрила, че когато била на 18 години й открили проблем със сърцето. Изведнъж тя спряла да тренира и започнала да вдига кръвно, появила се и аритмия. Изследванията показали, че фолкаджийката има пролапс на митрална клапа – вроден сърдечен дефект, пише „Блиц”.
Единственото предписание на лекуващата я лекарка било певицата да продължи да спортува както преди, тъй като тялото й е свикнало на по-големи натоварвания.
Оттогава Лияна изцяло променила диетата си и продължила да спортува и да се подлага на големи физически натоварвания.
Наскоро певицата преживя и тежка операция на зъбите и на лимфните възли, тъй като имаше запушване, което едва не я уби. Заради това дори се наложи тя да напусне за малко къщата на ВИП Брадър, за да й бъде изграден мост на мястото на извадените зъби.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *