Любо Нейков изплаши лекарите!

Актьорът вече едва се движи, тъй като почти е стигнал 150 килограма

Непрекъснатите компромиси със здравето докараха огромен проблем на известният наш комик Любо Нейков. Вместо да се радва на семейството и детето си, той обикаля болниците и се мъчи да направи нещо по проблема, който сам си е причинил.
Въпросът е там, че в големите жеги ужасно затлъстелият актьор взел да усеща слабост, а сърцето му излязло от ритъм. Това наложило спешно да потърси лекарска помощ.

Любо Нейков стигна почти 150 килограма!

Любо Нейков стигна почти 150 килограма!

Докторът още от вратата му посочил кантара и когато Любо стъпил на него, едва не го счупил. Оказало се, че актьорът от „Комиците” бил натрупал върху себе си цели 143 килограма – цифра, която направо втрещила не само него, но и лекаря, пише pravda.bg.
На повечето зрители отдавна прави впечатление позатлъстялата фигура на Любо Нейков, който от много работа и търчане насам-натам няма време да си обърне внимание. Високият процент затлъстяване обаче и то в областта на талията и шията, принудили докторът веднага да изпрати актьорът да си търси къде да отслабва. Най-вероятно почти 150-килограмовият комик ще се мъчи да пази диета вкъщи, тъй като има много работа, пък и не иска да се отделя от семейството си. Това обаче не е най-добрият вариант, споделят специалисти. Хубаво е актьорът да отиде на дебелариум, някъде сред природата и да съчетае ограничения хранителен режим с двигателен, за да може да свали по-ефективно натрупаната маса.
Най-вероятно заради многото килограми Любо Нейков най-вероятно е създал предпоставки за влошаване на сърдечно-съдовата си система. Освен това близки до актьора споделят, че той не само има наднормено тегло, но и проблеми с холестирола, кръвното и бъбреците, тъй като Любо всеки ден гълтала по една шепа лекарства.
Ако иска да продължи да ни радва от сцената и малкия екран, актьорът трябва да се опита да влезе във форма и да свали поне 50 килограма, за да се пооправи.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Любо Нейков изплаши лекарите!

    • Цифра, която втрещила не само НЕГО, но и лекаря. Е, какво ще кажеш? Наистина ли не се е уплашил?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *