Лютите храни топят туморите на смъртоносния рак

Диета с люти храни като люти чушки, хрян, джинджифил или кайенски пипер помага на болни от рак да стопят туморите и да се преборят с коварната болест

Лютите чушки и въобще всички люти растения и билки имат способността да се борят с туморите при рак – в това число влизат джинджифилът, и хрянът, както и кайенският лют пипер.
Има случай на лекар, който е излекувал себе си от 4-та фаза на рак, като е хапвал специални сандвичи за лечение, а те са достъпни и може да се приготвят лесно.

рак

Диета с люти храни като люти чушки, хрян, джинджифил или кайенски пипер помага на болни от рак да стопят туморите и да се преборят с коварната болест

Може да се храните с такива сандвичи по два-три пъти на ден. Може да ползвате мексиканските люти чушки Habanero, вече се намират и на нашия пазар. Ако не можете да ги откриете, може да ползвате и обикновени български люти чушки, но те трябва да са наистина много люти.
Настържете един Habanero люта чушка, поставяйки я на хляб. Могат да се използват включително и семенцата. Настъргват се и две скилидки чесън. Продуктите се смесват с масло и се намазват на филия хляб. Този сандвич се изяжда.
Лекарят е ползват и по една супена лъжица от емулгирано масло от черен дроб на риба треска веднъж или два пъти всеки ден. Маслото от черен дроб на треска не се поставя върху сандвича. Една порция от маслото може да се приема преди или след ядене на сандвича с една и съща храна – например с пресна зеленчукова салата.
Срещу рак и тумори може също да задушите настърган чесън и habaneros люти чушки на пара с истинско масло и така приготвеното ястие да се консумира. Най-добре е да се използва органично или сурово масло над 80% масленост. Забранено е използването на маргарини от всякакъв вид, тъй като те съдържат ужасно вредни вещества за болните от рак и за здравите хора.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *