Избавете се от стреса и негативните влияния с магичната пролетна вода

Няколко древни ритуала за здраве от чародейката и водолечителката Велисия

Една чародейка знае деактивиращия код на негативната енергия и иска всеки, който не се чувства добре, да се опита да се отърве от всички болести. Най-лесният начин според нея е чрез водата, която действа на квантово ниво. Всички сме чували за вълшебните свойства и възможности, които крие бистрата течност. Според чародейката Велисия пролетната вода от планините дава най-добри резултати, пише „Блиц” като цитира вестник „Стандарт”.

Избавете се от стреса и негативните влияния с магичната пролетна вода

Избавете се от стреса и негативните влияния с магичната пролетна вода

Жената от години се занимава с водолечение и смята, че всеки може сам да се отърве от стреса и негативните влияния, ако спазва някои прости ритуали. Тя съветва да напълним чаша с вода, може да е минерална, изворна, дори от чешмата. Изчаква се 5 минути, след което чашата се приближава към дясното око. Поглежда се вътре течността и се изричат на глас цифрите, като си ги представяме – 87311. По думите на водолечителката заредената с този код вода помага при стрес и нервни разстройства. За дископатия и болки в кръста се прави същата процедура, но вместо предишното число, се произнася друг код – 91105.
Ако работите на компютър по цял ден, водолечителката съветва да се пие колкото може повече вода, тъй като чрез нея организмът се пречиства от електромагнитните влияния, с които се пълни организма. Много лесен начин за преструктуриране на водата било и поставянето на чаша между дланите. Изричало се: „Вдигам вибрацията на тази вода чрез любовта и благодарността и я правя подходяща за мен и моето тяло за…“ и се споменава например за здраве, за спокойствие, кой за каквото иска.
Чародейката споделя, че водата от Пирин помагала за всичко, но най-много на крайниците и очите. Тази от Родопите пък оправяла стомашни и бъбречни проблеми.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *