Мария Илиева слабее със собствена диета

За три месеца певицата е свалила цели 10 килограма

Поп певицата Мария Илиева демонстрира колко е отслабнала не само по различни телевизионни участия, но и в новия си клип. В интервю по телевизията тя разкри тайната на новата си фигура. Певицата сама била изготвила хранителния режим, който спазвала и по този начин стопила над 10 килограма за няколко месеца.
Неусетно и за самата себе си в един момент Мария се видяла колко е напълняла и решила да вземе нещата в свои ръце. Тя иска да е по-слаба, по-витална, за да може да танцува докато пее, пък и винаги камерата добавя по 5 килограма отгоре.

Мария Илиева слабее със собствена диета

Мария Илиева слабее със собствена диета

Популярната млада изпълнителка каза, че се хранила три пъти на ден, а понякога, когато огладнее, прави и допълнителни леки хапвания между тях. За закуска Мария яде яйца и някои по-калорични въглехидратни храни, които харесва. Към 10 часа хапва плод или пие един фреш. На обед слага на масата парче месо със зеленчуци, а на вечеря – салата и отново месо. Последното си хранене Мария яде 4 часа преди да заспи, за да има време организмът да преработи храната. През целия ден тя пие огромни количества вода – по 3-4 литра. След три месеца резултатите са на лице – певицата е стопила цели 12 килограма, без да гладува или да спазва мъчителни диети. От само себе си се разбира, че всичко това трябва да е съчетано с малко по-динамичен стил на живот. Мария съветва хората сами да намерят своята собствена диета, която да им пасне и да им позволи да отслабват.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *