Мария Илиева стопи цели 12 килограма с нова диета

Певицата пиела по 4 литра вода на ден, за да изчисти токсините и шлаките от организма си

Съвсем слаба и фина се появи поп певицата Мария Илиева на раздадените наскоро награди на “БГ радио” и направо събра очите на колеги и публика. Тя излезе на сцената с ултракъси кожени паналонки, с които показа новата си визия. Дивата е коренно променена, слаба и с талия, която а-ха да се счупи всеки момент. Всички я видяха докато изпя на сцената новия си сингъл “Играя стилно”.

Мария Илиева стопи цели 12 кг с нова диета

Мария Илиева стопи цели 12 кг с нова диета

Пред „24 часа” тя се е похвалила, че е свалила цели 12 килограма за половин година със специална, не много натоварваща диета. Изпълнителката спазвала съвсем прост хранителен режим.
За закуска хапвала каквото си иска, разбира се, в разумни количества. През деня в менюто й присъства единствено чисто месо и зеленчуци. Мария хапвала само бяло пилешко месо и салатки, овкусени с лимон и зехтин. Вечерята поп дивата правела 4 часа преди да си легне да спи. Тогава менюто й също било доста ограничено откъм въглехидрати, но все пак си позволявала отново месо и зеленчуци.
Едно от най-важните условия в диетата е водата. Мария пиела по 4 литра на ден от животворната течност, с цел да се изчистят токсините и натрупаните шлаки в организма. Изпълнителката не е ходила на фитнес или на някакви други физически натоварвания, но за сметка на това, за да засили метаболизма си, тя се е отдала на танци, които тренира в специално денс студио.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *