Мария разкри как поддържа фигурата си

Стриктен хранителен режим с ден за лакомства ползва фолк певицата

Фолкпевицата Мария разкри с какво и как точно поддържа перфектната си фигура на миньонче. По бТВ тази сутрин тя сподели, че е на стриктна диета, въпреки че явно, че генът й много добър, след като много бързо топи килограми и рядко качва повече от 1-2 килограма когато се отпусне. Тъй като е доста ниска обаче и 2 килограма се отразявали на външността й.

Мария разкри диетата, с която поддържа фигурата си

Мария разкри диетата, с която поддържа фигурата си

Затова тя спазва диета, но си е оставила един ден, в който щедро похапва всякакви сладкиши и забранени калорийни храни, с които се възнаграждава за ограниченията през останалите дни.
Мара Отварачката както е известна във фолк средите заяви, че не се притеснява от фигурата си. Тя тренирала много в залата – най-малко по 2 часа на ден. Мария си налагала много лишения, но най-добре се чувствала когато била 41 килограма. За да изглежда още по-ефирна, когато снима клип, тя задължително сваляла по 1-2 килограма. През зимата обаче Мария си позволявала да качи няколко килца върху себе си. Ядяла правилно и приемала повече протеини и бързи въглехидрати. Картофи, тесто, шоколади хапвала само в деня, в който се „размазвала”.
Фолк фурията обича да пие фрешове от ананас и грейпфурт, защото махали гадостите от мен. В разтоварващият ден тя обичала да се тъпче с бял шоколад, сладолед, бисквити, шоколадово суфле и всякакви пасти.
Мария обожавала пържени картофи. Угаждала си ядяла огромни количества.
Мъжът до нея – Християн Гущеров – дори я наричал чапла, тъй като се чудел къде слагала цялата тази храна.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *