Мартин Киров се оперира с кибернож в Турция – у нас лекарите го отписали

Съпругата му Силвия Геловска разказва за заболяването на мъжа си, след поставената диагноза тумор в мозъка

 

Мартин Киров по време на работа един ден  му прилошава и припада докато шофира. Линейка го откарва до Военна болница. Той е от София. За сполетялото го жена му научава от негов колега.

Диагнозата, която му поставят лекарите е мозъчен тумор – глиобастом, развил се до 4-та степен. Животът на семейството му се обръща наопаки. Последвалото лечение с химиотерапия и лъчетерапия остава без резултат и болестта напредва.

Семейството му научава за една турска клиника за лечение на болести като неговата и Мартин заминава за там. Там го оперират с кибернож и отново му назначават химиотерапия, но с друго лекарство. Само че вливанията на медикамента чрез химиотерапията се извършват на две седмици и струват близо 5000 лева, а трябва да продължи 6 месеца, което прави общо за 11 вливания 26 400 евро.

Семейството на Мартин Киров, който се оперира в Турция с кибернож.

Семейството на Мартин Киров, който се оперира в Турция с кибернож.

Болестта му е открита на 7 юни, направен е ядрено-магнитен резонанс и доц. Красимир Генов и казал да си изберат до една седмица къде да бъде опериран. На 21 юни са направили операцията в болница „Царица Йоанна – ИСУЛ”. Впоследствие се разбира, че са имали грешен подход в начина на лечение. Започнали са лъчетерапия в Онкологията – общо 30 процедури и химиотерапия – 40 дни. На рязаното място обаче са открили втори тумор и имаше рецидив. На всичкото отгоре от операцията мъжът й получил засягане на центъра на говора и се получило затруднение в изговарянето на някои думи.

Семейството ипотекирало апартамента си, за да могат да проведат операцията в турската клиника, за която подали молба в офиса й в Дианабат. Сполетяло ги и друго нещастие – откраднали колата на мъжа й, която била на изплащане. На 15 декември Мартин е бил опериран в турска клиника с нов метод – кибернож.

Силвия Геловска е загубила доверие в нашите лекари, защото не казват истината и никой не ги насочил на никъде. Все пак е много доволна от доц. Каменова патолог от „Пирогов”

Според нея лекарите обричат болните като не търсят нови начини и методи за лечение и не им улесняват по никакъв начин живота за малкото време, което им остава да живеят.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Силвия събира средства за лечението на съпруга си.

Ето и банковата сметка, на която може да се приведат пари в помощ на болния Мартин:

Да помогнем на Мартин!
Прокредит банк
IBAN BG02 PRCB 9230 1038 6969 22 – в лева
Мартин Цанков Кирков
Както и с дарителски SMS с текст на латиница
DMS MARTIN на номер 17 777.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *