Мермерски издаде още една порция рецепти срещу хемороиди

Срещу хемороиди не бързайте с лекарствата, а изпробвайте някои от народните рецепти на проф. Мермерски

Хемороидите са нещо ужасно. Те причиняват абсолютен дискомфорт на хората, които страдат от тази болест. Затова е хубаво ако имате проблеми, да се лекувате, докато проблемът е все още малък, защото хемороидите могат да се влошат. Преди да посегнете към лекарствата обаче, може първо да се допитате до народната медицина. Проф. Мермерски предлага няколко начина, за справяне с проблема.

Мермерски

Мермерски издаде още една порция ефективни рецепти срещу хемороиди

Първата рецепта е с праз. Трябва да отрежете парче, горе-долу колкото дължината на дланта и се изпържва в мазнина, така че да омекне. След като изстине и го попиете от мазнината, празът се налага върху болното място и се притиска с марля. С този компрес трябва да спите цяла нощ. Процедурата се повтаря, докато хемороидите на се приберат.
Друга рецепта на проф. Христо Мермерски е с патладжан. Средно голям патладжан се изпича и още докато е топъл, варху него поставяте марля и сядата отгоре му. Стои се така, докато патладжанът изстине. Правете това докато получите облекчение. Най-вероятно това ще стане след около 4-5 процедури.
За кървящи хемороиди проф. Мермерски препоръчва пък всеки ден, в продължение на месец да се пие по 2 супени лъжици оцет, разтворен в чаша вода.
Мермерски съветва също така сутрин на гладно се изяжда по един белтък от яйце. Това трябва да се прави поне 10 дни. ние на десетина дни. Най-добре е яйцето да е съвсем пресно, а който не може да преглътне суровия белтък, може да го разбие на пяна с малко захар.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *