Микровълновата фурна ни убива бавно, но сигурно!

За 9 дни цвете, поливано с вода, топлена в уреда, го погуби

Едва ли има човек, който да не знае, че микровълновите фурни са супер вредни и всеки, които иска да бъде здрав, трябва да се откаже от ползването й – като за готвене, така и за други домакински нужди като претопляне на храна, сваряване на вода или, не дай си Боже, майките да топлят там млякото на своите деца.
Разбира се микровълновата спестява много пари и електроенергия, но за сметка на това ни убива – бавно, но сигурно.

За 9 дни цвете, поливано с вода, топлена в уреда, го погуби

За 9 дни цвете, поливано с вода, топлена в уреда, го погуби

Много хора обаче не знаят как точно се случва това. Проблемът е там, че микровълновите фурни променят ДНК на всяка органична материя, към които спадаме и ние – хората. При тази промяна се произвеждат вредни и неразпознаваеми за тялото ни съединения, наречени радиолитни, които не се срещат в природата, пише 360mag.bg. Ако се храним с това деформирано ядене, преминало през обработка на микровълнова, клетките или веднага го изхвърля от организма, или в по-лошия случай ги обвива в мазнини и ги складира като токсини, които след прекомерно натрупване води до такива страшни болести като рак. Освен всичко друго, микровълновата забързва нездравословно движението на молекулите. По този начин се получава триене, което ги деформира, а оттам се унищожават всички полезни вещества като витамини, минерали, протеини.
За да докаже вредата от микровълновата фурна, второкласничка от Съсекс, Великобритания, направила експеримент. В продължение на 9 дни тя поливала две цветя – едното с вода, затоплена на котлона, а другото – с вода, затоплена в микровълнова фурна. Поливаното с вредната вода загинало, а другото продължава да се развива.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Микровълновата фурна ни убива бавно, но сигурно!

  1. Поливала съм редовно цветята у дома, които са в саксии и съм работила в градината ни, отглеждала съм зеленчуци още в предучилщна възраст, докато бях в детската градина. И това да се знам, че водата трябва първо да е изстинала, би било елементарно да се сетя и без да ми го подсказват още тогава, ако аз правех експеримента. Истината е, че има радиация в част от домакиснската техника и че тя вреди.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *