Много ефикасна народна рецепта против диабет!

Ракия, орехи и индрише свалят трайно високата кръвна захар

Търсейки лек за своите болести много хора бързо посягат към лекарствата, без да се убедят преди това, че и народната медицина много помага.

Един такъв случай е захарният диабет от втори тип, т. нар. старчески диабет, от който се разболяват хората над 45-50-годишна възраст.

Има една рецепта, която може да помогне на хиляди да свалят завинаги високите нива на кръвната си захар – нещо, което вреди много на човешкия организъм.

Рецептата е на Лиляна Панталеева от разградското село Костанденец, която я е изпробвала и досега години наред има ниски нива на захарта, при условие, че преди това е надминавала 10 единици.

Много ефикасна народна рецепта против диабет!

Много ефикасна народна рецепта против диабет!

Рецептата е толкова проста, лесна и евтина – трябват ви само литър домашна ракия около 40 градуса, 15-20 ореха и няколко листа индрише.

В ракията се пускат орехите – натрошените на едро и заедно с черупките и 20 листа от индрише ситно нарязани и заедно с дръжките.

Най-добре е да поставите цялата смес в буркан, завивате го с вестник или по-тъмна торбичка и го пъхате в хладилника за 10-15 дена.

От получената настойка се пие по 20-25 г сутрин на гладно, докато приготвеното количество свърши.

Лиляна Панталеева твърди, че повече никога не е вдигала захарта и се чувства прекрасно.

От отварата кръвната й захар вече е 4,5, при условие, че преди да пие от настойката този показател е бил постоянно около 10.

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Много ефикасна народна рецепта против диабет!

  1. Аз свалям захарта с маслини,които поставям в буркан.Заливам ги с домашна ракия,така че тя да покрив маслините поне едно пръстче.Затварям буркана и прибирам в някой шкаф на тъмно за 48 часа.Взимам по 3 маслини поне половин час преди всяко хранене.Рецептата прочиства кръвта като дори изчиства пъпки,циреи и други неприятни образувания по кожата.

  2. Сънародници, /и не само/. В Шуменския институт по захарно цвекло се произвежда растението "СТЕВИЯ". Прочетете за него. Аз съм много доволен и щастлив, че го има. Препоръчвам го на всеки, който има проблеми с кръвната захар.

  3. С черупките
    начупени, а не с корите….значи узрели, орехите…..

    • Народните рецепти не пречи да се повторят профилактично.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *