Много ефикасна рецепта за пречистване на организма

Благодарение на чесъна в нея, тази рецепта представлява природен антибиотик

През зимните месеци организма на човека не може да се пречисти лесно, поради липса на пресни плодове и зеленчуци и заради ниските температури. Една много ефикасна рецепта за пречистване на организма може да направи всеки у дома си, която е добра и против грип. Тя пречиства от токсините в тялото и представлява добро природно средства против грип.

Тази рецепта, която Ви предлагаме се състои от лимони и чесън, като на лимоните се взема сока от 1,2 кг добре узрели плодове.

Чесънът участва в една много ефикасна рецепта за пречистване на организма, заедно с лимони.

Чесънът участва в една много ефикасна рецепта за пречистване на организма, заедно с лимони.

Към тях се прибавя половин килограм белен чесън, който се пасира с пасатор. Сместа се слага в буркани и се държи в хладилника в продължение на 4-5 дни, след което е готова за ползване. За целта на рецептата – пречистване на организма се пие по една супена лъжица добавена към чаша вода. Освен това тя може да се добавя и към супи, кисело мляко, леща и други и да се намаже с малко зехтин на филийки хляб и ако са препечени стават още по-вкусни.

При настинка е добре рецептата за пречистване на организма с лимони и чесън да се взема три пъти на ден, като освен нея да се взема и чай от билки – мащерка, живовляк, босилек, борови връхчета с мед.

Към всичко това може да се добави повече употреба на цитрусови плодове, изпотяване при домашни условия и движение на открито.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *