Момиче на 8 години се излекува от рак на мозъка с диета – част 1 (ВИДЕО)

Раковите клетки в човешкото тяло започват да се развиват, когато рН падне под 6.2

 

Невероятната история на осем годишната Джоузи Нунес от Мидланд, Тексас, е нейното оздравяване от рак на мозъка. Тя имала тумор в мозъка, получила разсейки в гръбначния стълб и отслабнала много.

Подложена била на обикновените при такива заболявания – операция, химиотерапия и лъчетерапия. За съжаление това не дало резултат. Туморът се появил отново и лекарите й дали само няколко седмици живот.

Притеснени нейните родители започнали да търсят в интернет други начини за лечение на рака. Така попаднали на д-р Bernardo Majalca, натуролог от Сан Диего, Калифорния, който им предложил алтернативен метод. Той им обяснил, че момичето не умира от рак, а от ацидоза, а усложненията били последствие от химиотерапията.

Джоузи Нунес се излекува от рак на мозъка с диета.

Джоузи Нунес се излекува от рак на мозъка с диета.

При първия преглед на Джоузи  при доктора, нейното рН било 4.9, а за да е добре тялото рН трябва да е между 6.8 и 7.2. При рН 4.2 настъпва смърт.

Раковите клетки в човешкото тяло започват да се развиват, когато рН падне под 6.2

В продължилото 4 месеца лечение на диета туморите изчезнали. Още през първия месец рН се увеличило до 8.0 благодарение на алкалната храна и водата, която е пиела.

При прегледа на ядрено магнитният резонанс не са открили никакви следи от рак.

Методът на д-р Бернардо се състои в пълно въздържане от месо, млечни храни, готвено, хляб и всякакви преработени храни.

Да се употребяват алкални храни и напълно да се избягват киселите такива. Към алкалните е добре да се знае, че се причисляват всички покълнали семена, лен, семена кимион, елда, лимец, сусам, кокосово масло, ядки и други.

“Фигурин

Ето и първата рецепта: пие се два пъти на ден сок от ½ пюре от авокадо, смесено с 8 унции сок от моркови, разбъркани с дървена лъжица, за да не се унищожат ензимите.

От следния линк може да отворите втора част, след като бъде публикувана – оттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *