Момиче на 8 години се излекува от рак на мозъка с диета – част 2 (СНИМКИ и ВИДЕО)

Джоузи Нунес е оздравяла благодарение на алкалната диета и другите процедури, на които е била подложена

От следния линк може да отворите част 1 – оттук.

Втората рецепта: също 2 пъти на ден се пие сок от следните зеленчуци и плодове нарязани и изстискани през сокоизстисквачката: 1 ябълка от сорта “Грени Смит”, 1/2 парче от пресен ананас, 1/2 цвекло, 1/4 парче джинджифил, 1 морков, 1/2 краставица, 5 Аспержи, ½ парче ряпа “Daikon”, 1 шепа кориандър, 1 чаша броколи.

Освен двете рецепти, родителите й разказват, че Джоузи е била подложена на терапия за дишане на кислород продължаваща през целия ден, като към това било добавено престой на чист въздух и много слънчева светлина. Задължително изпивала чиста питейна вода 30 унции всеки ден, което прави 10 чаши.

Джоузи Нунес се излекува от рак на мозъка с алкална диета.

Джоузи Нунес се излекува от рак на мозъка с алкална диета.

Целта на д-р Бернардо е да се задържи рН минимум на 7.2 за няколко месеца поне докато болестта напълно изчезне. Лечението се състояло в соковете, които са описани за алкализиране, специална диета, някои методи за детоксикация и подсилване на имунната система и някои билки. Метода си за лечение той е описал на видео клип.

Всяка сутрин родителите на момичето слагали тест ленти преди ядене и преди да пие нещо за измерване на рН. Това може да ни бъде поука за нас да проверяваме своето рН.

Такива лентички за измерване на рН на слюнката и урината могат да помогнат за ранно откриване на развитието на тумори или поне че има проблем и да се въведе в нормата чрез храненето. Те могат да бъдат закупени от биомагазините и от други места. Също и пълна кръвна картина може да покаже какво е рН на кръвта. Нивото под 6.5 вече е опасно за здравето. При това състояние има леко киселинно рН и в кръвта нивото на кислорода е ниско, а на въглеродния двуокис е високо. Свободните радикали се увеличават при недостиг на кислород в кръвта.

“Демир
Д-р Bernardo Majalca

Д-р Bernardo Majalca

Съветите на д-р Бернардо са да се придържаме към пресни и сурови плодове и зеленчуци, салати, ядки и масла. Да консумираме много сурови храни и много е важно да изпиваме около 2-3 литра чиста питейна вода на ден. По възможност да е с подобрено рН.

Плодовете и зеленчуците са алкални и полезни при диетите за рак и други тежки заболявания.

Плодовете и зеленчуците са алкални и полезни при диетите за рак и други тежки заболявания.

Освен това да се избягват напълно млечни продукти, месо, шоколади, цигари, алкохол и всякакви промишлени продукти и готови ястия с много соли и захари. Докато се провежда лечение да не се готви храната, защото така се губят ценните ензими и витамини.

Съществуващите три метода на съвременната официална медицина – хирургия, химиотерапия, лъчетерапия дават странични ефекти и не дават гаранция, че ракът е излекуван завинаги. Затова от фармацевтичната индустрия твърдят за рака, че е в ремисия.

Още за рака и някои причини за появата му може да прочетете от следната статия – линк за нея оттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Момиче на 8 години се излекува от рак на мозъка с диета – част 2 (СНИМКИ и ВИДЕО)

  1. Напълно подкрепям тази статия, както и насоката за самолечение, която тя ни дава! Всички ние, днес, твърде много се предоверяваме на конвенционалната медицина, която щом става дума за подобни заболявания, с печалби от милиарди долари, не е най-надеждния безпристрастен и безкористен вариант… Нужно е да се замислим, дали изобщо имаме повод за доверие в толкова съмнителни компании и кръгове от мощни фармацевтични и бизнес концерни… И дали те наистина имат интерес да ни лекуват или всичко е криене на истината, театър и хвърляне на прах в очите…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *