Най-модерната диета се казва „Периодично хранене”

Ефективната диета „Периодично хранене” е най-популярния хранителен режим в момента

Какви ли не диети и хранителни режими има на този свят – от много строги, до по-либерални, та чак до опасни за здравето. Модерната диететика отдавна разчита на не толкова вредни за човешкия организъм режими. Затова и най-модерната диета в момента е именно такава – тя не вреди с нищо на здравето на използващите я, а дори напротив – може да помогне срещу инфаркт, инсулт, диабет тип 2 и Алцхаймер.

Ефективната диета „Периодично хранене” е най-популярния хранителен режим в момента

Ефективната диета „Периодично хранене” е най-популярния хранителен режим в момента

На всичкото отгоре, за три месеца ще свалите близо 12 килограма, а ако сте понатрупали повече, дори и 15. Според учени, които са направили изследвания телесното тегло е средно с 6% надолу, обиколката на талията намалява с около 7 см, а кръвното налягане се приближава към нормалното
Полезната и ефективна диета се нарича „Периодично хранене”. Режимът е много прост – един ден се яде нормално, на другия ден се яде ограничено.
В дните, когато трябва да се храните нормално, се препоръчва да не се тъпчете, сякаш, че е последния ви ден на земята, а да се храните така, както по принцип го правите. В диетичния ден се поемат само около 400-500 калории. Хапва се от всичко, но в много малки количества. Най-добре е да разтоварвате обаче с по-здравословни храни, за да се разграждат мастните депа.
Разрешават се кафе, чай без захар, както и енергийни напитки без калории. Пие се и много вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *