Напитка от зеленчуци и плодове полезна за здравето и срещу тумори

Този сок е известен в Китай като вълшебен еликсир, който помага при тумори и е лесен да се направи

Рецептата е лесна за употреба и според китайските лечители откъдето идва рецептата е полезна против тумори, но и общо за здравето. Необходимите продукти са ябълка, един морков и едно цвекло само корена. Те се измиват нарязват се на малки парчета и се пускат в сокоизстисквачката. Изцеденият сок трябва да се пие веднага, докато е пресен, за да не се окислява и да губи полезните си свойства.

Като допълнение може да се добави и сокът на един лимон, за повече енергия и по-добър ефект за здравето, но това е по желание.

Напитка от зеленчуци и плодове полезна за здравето и срещу тумори

Напитка от зеленчуци и плодове полезна за здравето и срещу тумори

За да има полза трябва да се пие поне 3 месеца по една чаша преди всяко ядене. Според лечителите тази напитка помага за всеки вид тумори, а колкото е по-тежък случая и по-напреднало развитието на болестта толкова повече време трябва да се пие. Те казват, че е помогнала на мнозина, но навярно не е я смятат за панацея, а просто като полезна напитка. И в други комбинации от сокове прави впечатление, че се комбинират сурови плодове и зеленчуци, което диетолозите отричат като правилно, но изглежда, че има изключение.

За подобряване на здравето е важно да избираме с какво да се храним. Според лекарите 70% от причините за болестите се дължат на неправилното и нездравословно хранене. Не можем да чакаме да оздравеем, когато сме болни или да станем по-здрави, без да променим начина си на хранене. Това е от решаващо значение и пиенето на сокове и други уникални природни средства трябва да се съчетават със здравословно хранене.

По този въпрос четете 2 статии за рака едната – ТУК и другата за промяна на храненето – ТУК

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *