Направете си чеснов ликьор за отслабване

За изчистване на тялото от токсини и за отслабване може да си направите бабина рецепта за чеснов ликьор

Чесънът отдавна се е доказал като суперхрана, която се използва при множество заболявания, за отслабване, за подмладяване, за изчистване на тялото от токсини, за сваляне на високото кръвно налягане, против хемороиди, за убиване на болестотворни бактерии и микроби.
Бабина рецепта обаче, излязла от старите тефтери помага да си направим чеснов ликьор, който помага много на жените и мъжете да се освободят от натрупаните тлъстини, за отслабване и за изчистване на тялото от токсини. А знае се, изчистите ли организма си, настъпва и отслабване, защото черният дроб работи на пълни обороти.

отслабване

За изчистване на тялото от токсини и за отслабване може да си направите бабина рецепта за чеснов ликьор

Чесновият ликьор за отслабване изгаря всички излишни мазнини по тялото и засилва обмяната на веществата.
Той също така е много полезен и е незаменим при всички женски болести като потушава всякакви инфекции и спира бялото течение. Настойката прави изчистването на тялото от токсините много лесно и безпроблемно, отслабването лесно и бързо, а изгарянето на излишните тлъстини – бързо и ефективно.
За приготвянето на чесновия ликьор за отслабване ви трябват 12 скилидки чесън, който трябва да обелите и да разделите на 4 части. Поставете парченцата чесън в прозрачна бутилка и ги залейте с чаша червено вино. Затворете бутилката и я поставете на прозорец или някъде другаде където има слънце за две седмици. През това време всеки ден разклащайте течността поне 2-3 пъти. След като минат две седмици прецедете течността и я пресипете в тъмна бутилка, която да стои на тъмно и прохладно място. От чесновия ликьор за отслабване и изчистване на тялото от токсини приемайте по три пъти на ден по една чаена лъжичка за цял един месец.
Ако желаете, можете да си направите още една доза, но първо трябва да починете поне седмица и после отново може да си направите чесновия ликьор за отслабване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *