Наш биолог може да излекува 90% от болните у нас по собствен метод

Пловдивчанинът преобръща медицината наопаки, зачерквайки сложните и скъпи изследвания

Янко Буюклиев смята, че 4 съвсем прости изследвания могат да променят здравния статус на човек и той може много лесно да се излекува. Мъжът е биолог и е сигурен, че с тези съвсем евтини изследвания могат да бъдат излекувани близо 90% от хората у нас. По този начин той направо преобръща медицината с главата надолу, смятайки че всички скъпо струващи тестове, изследвания и лечения могат да отпаднат.

Наш биолог може да излекува 90% от болните у нас по собствен метод

Наш биолог може да излекува 90% от болните у нас по собствен метод

Мъжът е от Пловдив и има дългогодишни разработки, според които всеки от българите може да си състави много точна диагностика само с помощта на няколко съвсем тревиални изследвания – за хламидии, токсоплазмоза, хелокобактер пилори и вземането на посявки от секрета на гърлото. Детските изследвания обаче се правят по малко по-специфичен начин, тъй като организмът все още се оформя.
Ученият смята, че тези четири теста са напълно достатъчни, за да се разбере точно от какво е болен човек, като по този начин се спестяват както на хората, така и на държавата милиони левове за скъпоструващи изследвания и проучвания, които на всичкото отгоре не винаги са точни и се правят дълго и отнемат много време, съобщава „Блиц“.
Според познати биолози, които са запознати с теорията на Янко Буюклиев, в твърденията му има доста голям процент резон и те наистина могат да се приемат като революция в медицината и диагностиката. Най-трудното нещо е поставянето на диагнозата, а с четирите изследвания на пловдивския биолог, тя се поставя много точно и по този начин може да се назначи най-адекватното лечение.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Наш биолог може да излекува 90% от болните у нас по собствен метод

  1. Здравейте, бихте ли ми казали как мога да се свържа с г-н Янко Буюклиев?
    Предварително ви благодаря.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *