Наследницата на империята Версаче гасне от анорексия (снимки и видео)

Момичето страда от хранително разстройство и не може да се оправи

Още една невинна жертва на анорексията е в риск. Става въпрос за дъщерята на Донатела Версаче, сестрата на законодателят в модата Джани Версаче.
Момичето от години изглежда плашещо и като ходещ скелет заради опасната игра с отслабването и стремежът да прилича на манекенка.

Наследницата на империята Версаче гасне от анорексия

Наследницата на империята Версаче гасне от анорексия

От години дъщерята на Донатела Версаче страда от смъртоносната болест и докато преди е било просто каприз, сега нещата са на живот и смърт. Прекрасното момиче беше на път да се превърне в световна красавица, но играта с опасната болест сега е превърнало живота й в кошмар.

Наследницата на империята Версаче гасне от анорексия

Наследницата на империята Версаче гасне от анорексия

Наследницата на най-известната модна къща в света започна да слабее още през 2007 година, когато папараци успяха да я щракнат изкльощавяла като чироз. Тогава Донатела Версаче просто каза, че дъщеря й искала да се повтали, но преди година лъсна ялата истина, че детето й се лекува от опасната болест и Донатела трябваше да признае страшната истина. И въпреки, е вече почти 6 години за Алегра се грижат най-големите светила в медицината, диететиката и психологията, почти няма никакво подобрение на момичето.
Алегра, която е на 27 години, сега тежи около 25 килограма и прилича на гладно дете.
В най-трудните си моменти тя не искала да бъде никоя, да нея познават, да не я преследват, споделя болната жена за най-тежките си моменти тя.
И днес тя е прекалено изнежена и слаба, за да поеме огромната империя Версаче на плещите си. Затова и майка й Донатела все още върти семейния бизнес и се опитва да излекува детето си.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *