Нели Атанасова от „Денсинг страс” разкри как поддържа фигурата си

Въпреки че не е привърженик на силовите диети, Нели Атанасова все пак има свой хранителен и двигателен режим

Гореща, гъвкава и фина – това е Нели Атанасова, жена мечта, която от известно време разкършва снага в шоуто „Денсинг старс” и омагьосва публика и жури на дансинга. Дори и на 39 години тв водещата засенчва успешно много свои по-млади колежки. Освен ген, всичко това Нели Атанасова дължи на желязна дисциплина, умерена диета и много спорт.
Водещата на „ВИП новините“ по Нова телевизия, заедно с партньора си по танци Наско Месечков тренират усилено всеки ден по 4 часа, за да са във форма.

Нели Атанасова

Нели Атанасова от „Денсинг страс” разкри как поддържа фигурата си

Нели Атанасова не прави някакви строги диети, а по-скоро гледа да се храни здравословно, без да стига до някакви крайности. Все пак и тя е човек и понякога си позволява волности като шоколад и други сладки изкушения. В повечето случаи обаче Нели си е изградила хранителен режим, в който закуската е важна. Тогава гъвкавата водеща хапва овесени ядки с кисело мляко, плодове, дори и банани, хрупа ядки. Преди обяд Нели Атанасова винаги изяжда по един плод – в повечето пъти това е ябълка. Обядът й е подчинен на разделното хранене – тя хапва ориз със салата или месо и салата, като никога не комбинира въглехидрати и протеини. Вечерята е подчинена на същия принцип – картофи и зеленчуци или месо или риба и салата.
Докато прави да двете си деца вкусни закуски като палачинки и пържени филийки, може да се изкуши и да хапне поне една.
За свежия вид на лицето си Нели Атанасова си има една хитринка – кубче лед, с което го обтрива, за може кожата да се стегне и освежи. След това водещата полага своя грим, който в ежедневието е много пестелив в цветове, близки до натуралните.
Нели Атанасова е за пластичната хирургия. Знае се, че след раждането на голямото си дете, тя си е направила пластична операция на бюста. На този етап обаче Нели Атанасова смята, че няма нужда от повече промени, тъй като спортува много и това поддържа тялото й в прекрасна форма.
След редица разочарования, сега Нели Атанасова се радва на любовта си с актьора Александър Сано, с който са заедно от години.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *