Няколко необичайни причини за напълняване

Освен храната и генетичната предразположеност, има и няколко много странни причини за напълняване при жените

Освен хормоните, възрастта, нездравословния начин на живот и хранене, липсата на движение, има и още няколко доста необичайни причини жените да напълняват. Ако и вие се чудите защо се мъчите с диети, но въпреки всички усилия вместо отслабване, се наблюдава напълняване, прочетете това и открийтe причините.
Колкото и странно да звучи, но за отпуснат корем са виновни високите токчета. Те имат способността да променят стойката на жените и да отслабват коремните мускули. Когато сте качена на високи токчета, кара тялото да се накланя напред и за баланс коремът отива напред. Така че за неприятното напълняване са виновни високите токчета.

напълняване

Няколко необичайни причини за напълняване

Друга причина за напълняване е обемистата чанта, която жените мъкнат на рамо. Тази тежест кара тялото да натрупва повече тлъстини и мазнини по едната част на тялото, с която трябва да мъкнем чантата. Това също се дължи на лошата поза, която тялото заема и води до напълняване.
Почерняването в солариума също е виновно за неприятното напълняване. Напук на всички приказки за това, че шоколадовият тен ще ви направи визуално по-слаби, трупането му води в дългосрочен план към напълняване, защото в лосионите, с които се мажем против изгаряне съдържат химикал, известин като фталат, увеличава два пъти риска от диабет и напълняване. Този химикал провокира тялото да се запасява с мазнини и то точно в областта на талията и корема. Фталатът също така нарушава хормоналния баланс и води до напълняване.
За напълняване е виновна и непрекъсната заетост и впускане в 1000 работи като
домакинстване, гледане на децата, готвене, ходене до службата, пазаруване, грижа за възрастни родители. Такива жени не могат да се хранят правилно и пълноценно, хапват вредни храни на крак, тъпчат се със захари за енергия и въпреки това са непрекъснато уморени и депресирани. Това неминуемо води до напълняване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *