Откриха лек за тумори в японска гъба

Тя се разпространява в интернет отдавна и е съставена от японския д-р Казу

Според източниците, рецептата е помогнала на много японци. Най-важната съставка е японската гъба шийтаке. Тя се използва за лечебни цели от столетия и е известна, че притежава противотуморни свойства. Продуктите се намират лесно.

Ето и самата рецепта:

Моркови – 250 г,

Листа и корени от ряпа – 225 до 280 г,

Корен от репей – 225 г или, ако употребите сушен – 30 г,

Бяла ряпа – 450 г,

И на края гъба шийтаке – 3 до 5 гъби

Откриха лек за тумори в японска гъба в така наречената „Супа на петте елемента”.

Откриха лек за тумори в японска гъба в така наречената „Супа на петте елемента”.

Трябва да се употребяват пресни зеленчуци, без да се белят – в корите се съдържат важни ензими и витамини. Да не се режат на много дребни парчета. Поставят се в тенджера четирите съставки без листата от ряпа – корените от репей и ряпа, морковите и гъбите. Заливате с вода, която трябва да е три пъти повече от продуктите. Не се добавят подправки.

Изчакайте да заври водата и намалете силата на котлона да къкри за 2 часа. Листата от ряпа се добавят 15 минути преди да свалите варивото от котлона. Така приготвената супа се прецежда и се пие като вода.

Целта на поставянето на 4-те съставки в началото е да се извлекат максимално полезните вещества от тях, листата от ряпа се слагат в края, за да се запазят хлорофилът и фолиевата киселина в тях.

Д-р Татейши Казу е изследвал повече от 1500 вида растения и търсил ляк за лечение на тумори и други тежки болести в продължение на 20 години.

След като открива рецептата, тя е изпробвана върху животни и не се наблюдават странични ефекти. Помага при лечение на рак и други болести.

“Демир

Според сайтовете за източна и народна медицина чудодейната супа на д-р Казу спасява не само неговия живот, но и този на още 25 000 японци.

Тази супа е известна с името „Супа на петте елемента”, защото в източната медицина са известни петте елемента, на които отговарят петте съставки – Огън , Дърво, Вода, Земя и Метал. Само не ги приемайте за идоли.

Корен от репей може да закупите от билковите аптеки в сушен вид, а гъби шийтаке в китайските магазини – например на ул. „Цар Самуил” и в някои от супермаркети като Пикадили.

ВАЖНО: Тази супа може да бъде само помощно средство, но в никакъв случай не разчитайте на нея за борба с рака. И дали д-р Татейши Казу е наистина доктор това е под съмнение, тъй като в чуждестранни сайтове се казва, че той е продал книга за лечение с тази супа и не е доктор, а е самозван гуру на здравословните храни и е бил арестуван от полицията. С фалшиви консултации той е измамил 10 000 японци и прибрал 1,3 млн. долара. И понеже се разпространява тази рецепта в нета бъдете внимателни дали няма да останете разочаровани и охарчени, не се знае колко е полезна, но може и да е помогнала на някого за някоя болест, защото гъбите шийтаке се употребяват в източната медицина отдавна и се казва, че предпазват от рак. Д-р Татейши Казу станал известен след като един министър оздравял от неговата супа.

По-скоро за полезни храни при лечение на рак четете статия ТУК и друга ТУК, а за витамин В17ТУК.

Това е по описаната в нета статия за лечебните свойства на супата:

Чудотворната супа на д-р Татейши Казу

Чудотворната супа на д-р Татейши Казу

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *