Откриха най-ефективната диета, с която се сваля по много

Жителка от Острова смъкна близо 40 килограма с диета от Втората световна война

След като светът се пренасити от съвременни диети, сега един хранителен режим от миналото е на път да измести всички модни от тях и да наложи нов начин на хранене. Става въпрос за диета от Втората световна война и по-точно за продоволствена книжка с това, какво са консумирали хората по това време.
Старата диета била открита от жителка на Острова, която благодарение на нея, олекнала с почти 40 килограма, като се хранила с порциона на хората отпреди 70 години, пише „Ориндж нюз“.

 

диета

Жителка от Острова смъкна близо 40 килограма с диета от Втората световна война

Дамата тежала цели 159 килограма и се опитвала да отслабне по какъв ли не начин, но все неуспешно. Накрая съвсем случайно в ръцете й попаднала продоволствена книжка от Втората световна война.

Жената не само отслабнала, но и успяла да спести около 3000 паунда за година, след като минала на икономичния хранителен режим.

В продоволствената книжка било записано, че през Втората световна война на един британец се полагали на седмица само по 100 грама бекон и шунка, 226 грама кайма, 50 грама масло, 50 грама сирене, 100 грама олио, 1,5 литра мляко. Месечният порцион за други продукти бил 225 грама захар, 50 грама чай и един картон яйца. Освен това на грамаж бил раздаван хляб, овесени ядки, плодове и зеленчуци.

Първоначално на жената, която минала на тази диета, било много трудно. Никоя от храните, които консумирала тя, нямала вкус и не й била апетитна, тъй като в нея нямало съвременните вкусители и подобрители, които не само ни карат да ядем повече, но и да се разболяваме. Жената получила шок от минималните порции, но все пак успяла да продулжи борбата.
След около две седмици обаче британката свикнала както на малките порции, така и на безвкусната храна. Постепенно тя започнала да отслабва и накрая смъкнала почти 40 килограма за около половин година на тази диета.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Сега вкусовете на въпросната жена са коренно променени, а след медицински изследвания се оказало, че и някои опасни здравословти проблеми са отпаднали, заради полезната и нискокалорична диета от Втората световна война.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *