Откриха забравената билка на вечния живот

Според легендата Евридика била възкресена от Орфей след ухапване от змия

Една почти забравена билка от легендите за билката на Орфей се намира на остров Самотраки. Наричат я пефкеданос и само малко хора от острова знаят за нея.

За нея научава българския билкар Емил Елмазов по време на едно приятелско посещение в Гърция на свои колеги.

Там билкарката Мария им разказва за билката и той е решил да направят експедиции на наши билкари в съседна Гърция в търсене на легендарната билка. Казват, че местните жители я ползвали за пречистване на кръвта, а тя била много силна и само две седмици в годината можело да се пие.

Откриха забравената билка на вечния живот

Откриха забравената билка на вечния живот

Много интересна билка. Истината е някъде там, в търсене на природни и други подобни средства за лечение и възстановяване, та дори и нещо повече като това дето я наричат билката на вечния живот (така са я нарекли в легендата, в действителност няма билка, която дава подобно нещо).

Но има политици и конспиратори, които мислят по друг начин. Например преди 2 г. в ЕС бе направен опит да въведат забрана за билките в целия Европейски съюз.

От друга страна Монсанто и други гигантски биотехнологични производители се стремят да наложат своите ГМО продукти и химикали във всички страни по света. 25 май беше отреден за международен ден на борба срещу Монсанто и ГМО. Имаше демонстрации в различно страни по света, може и да е имало резултат. Друг начин световният елит да руши природата е с разпръскваните химикали чрез самолетите, така наречените Chemtrails.

Емил Елмазов ще търси билката на остров Самотраки

Емил Елмазов ще търси билката на остров Самотраки

Денят 5 юни е обявен за Световен ден на околната среда.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Днес, 5 юни е световният ден на околната среда.

Денят 5 юни е обявен за Световен ден на околната среда.

На кого е нужно това унищожение на природата? Явно имат някакви интереси целящи хората да бъдат болни, бедни и икономически зависими. Но дали ще успеят и дали беззаконията им ще траят дълго? В една древна книга е предсказано за появата на тези фактори в наше време, говорещи за наближаването на едно велико събитие – Второто пришествие на Исус. Главно опитите за въвеждане на нов световен ред и всичкото зло произхождащо от него са описани в пророчествата й в книгата Откровение в 13-та и 17-та глава, а в 14-та глава е предупреждението да се покланяме истински на живия Бог и да не приемаме фалшивото религиозно поклонение наложено от друга религиозна институция, която е част от световния елит. В същата тази книга, Библията се говори и за „дървото на живота”, от чиито плодове хората са можели да поддържат живота си. Тук вече има нещо наподобяващо билката на безсмъртието на Орфей от споменатата по-горе легенда. Затова е добре да четем и изследваме древните книги и Библията. Философски погледнато на въпроса за живота и смъртта и вечния живот, истината е точно там.

Снимка: Билката певкеданос

Снимка: Билката певкеданос

В подкрепа на това може да прочетете друга статия за нашия произход в 2 части с видео ТУК. А за едно видение в състояние на кома може да прочетете ТУК.
Също в първите 2 видео клипа се говори за „дървото на живота” и за последните събития с известния в Америка водещ на тв предаване Дъг Бачелар.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Откриха забравената билка на вечния живот

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *