„Щурецът” Петър Гюзелев пиел хлебна сода и лимонов сок за тумора

Лимонът унищожавал раковите клетки в близо 12 типа рак – на дебелото черво, гърдите, простатата, белия дроб и панкреаса

Освен с билки от природата, Петър Гюзелев топял тумора в главата си и с друг изпитан метод – сода за хляб и сок от лимон. Въпреки че доста хора са скептични, тази рецепта, макар и с различни вариации, била много популярна в цяла Европа, пише „24 часа”.

„Щурецът” Петър Гюзелев пиел хлебна сода и лимонов сок за тумора

„Щурецът” Петър Гюзелев пиел хлебна сода и лимонов сок за тумора

Всяка сутрин Гюзелев си изстисквал половин лимон и добавял в течността една чаена лъжичка хлебна сода. Към това той добавял малко топла вода и изпивал сместа. По думите на китариста напитката не била неприятна, дори напротив – приличала на домашно приготвена лимонада. За още по-голям ефект към течността можело да се добави и настърган джинджифил и ленено семе, смляно на кашичка.
Според запознати рецептата е много популярна в мрежата и там много хора споделят, че се чувстват по-добре. Форумци пишели, че лимонът убивал раковите клетки и бил 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Други пък съветвали, бе било по-добре вместо сода бикарбонат от магазина, хората да си набавят от аптеката чист натриев бикарбонат – Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3). В него нямало вредни примеси и сместа ставала още по-полезна.
Лимонът наистина бил чудодеен плод и това свидетелстват данни от Института на науките за здравето в Италия. Те са заявили, че лимонът унищожавал раковите клетки в близо 12 типа рак – на дебелото черво, гърдите, простатата, белия дроб и панкреаса и др. Дано това алтернативно лечение помогне на Петър Гюзелев да пребори тумора в мозъка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *