Помогнете си с природни средства срещу камъни в жлъчката, черния дроб и бъбреците

Няколко начина да се отървете от камъни в жлъчката, черния дроб и бъбреците с диета и специални процедури

Съвременният човек със заседналия си начин на живот, неразумното и нездравословно хранене и замърсената околна среда е склонен към образуване на камъни в жлъчката, бъбреците, черния дроб.

Има изпитани начини да разрушите тези конкременти, но за целта трябва да спазите поне за седмица диета и да си направите няколко процедури, които ще помогнат камъни в жлъчката, черния дроб и бъбреците да се разрушат, а след това да се изхвърлят навън.

камъни в жлъчката

Няколко начина да се отървете от камъни в жлъчката, черния дроб и бъбреците с диета и специални процедури

Щом усетите, че имате тежест в областта на бъбреците, имате болка или пък болката в дясно и отива към подребрието, трябва да знаете, че това е знак, че имате камъни в някой от тези органи. Веднага щом усетите тези симптоми, минете на строга диета, най-добре е да не ядете нищо ден-два, а да поемате повече течности.

Докато гладувате, трябва да си направите режим, в който да изпиете 12 чаши гореща вода със сок от един лимон във всяка от тях. Към тази смес е хубаво и да поемете две-три чаши пресен сок от моркови, цвекло и краставица.

Ден-два пийте само това, без да се храните с нищо друго. Спокойно, няма да умрете от глад, но пък за сметка на това ще се отървете от камъните в жлъчката, черния дроб и бъбреците. След тази ударна бомба, нищо чудно да се появят спазми и болки, което означава, че камъните и пясъкът са тръгнали да излизат. Когато кризата отмине, може да започнете да се захранвате, но много постепенно и по малки, с теча храна и то най-добре да е вегетарианска.

Добре е да повторите процедурата след една седмица, за да изчистите всичко, което се е натрупало в отделителната ви система. Може да приемате ленено масло, зехтин или шарлан за омекчаване на излизането на камъните и песъчинките.
От тук нататък е хубаво все пак да спазвате някакъв по-здравословен хранителен режим, за да не се повтарят тези неприятни неща и да предотвратите образуването на нови камъни в жлъчката, черния дроб и бъбреците. Не забравяйте да пиете и много вода и чай, които ще препятстват образуването на нови конкременти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Помогнете си с природни средства срещу камъни в жлъчката, черния дроб и бъбреците

  1. Благодаряви за информацията ас сьщо имам камани в жль4ката даже е и прегьната по някога имам силни болки .преди около 3 години от минералната вода в баня карловско изхвьрлих песь4инки от тогава мисе нарани канала буквално уринатами беше 4иста крьв..ще пробвам вашата диета благодаря

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *