Пречистване на лимфна система с антираковия режим на д-р Робърт Морс

Важната лимфна система може да бъде пречистена със сокове и плодове по специална моно плодова диета на д-р Морс

Особено важната за организма лимфна система е част от съдовата система на организма и допълва сърдечно-съдовата система. Лимфните възли, които са част от лимфна система притежават свойството да произвеждат лимфоцити, които защитават организма. Лимфните съдове са изпълнени с лимфа – течност, в чийто състав има мазнини, белтъци, фибриноген и лимфоцити. Лимфата има много важно значение за организма, тъй като тя пренася хранителните вещества, защитава организма и отвежда излишната течност в междуклетъчното пространство.

лимфна система

Важната лимфна система може да бъде пречистена със сокове и плодове по специална моно плодова диета на д-р Морс

За да изчистите важната лимфна система, има един много ефикасен хранителен режим на д-р Робърт Морс, който е създал специална антиракова диета. С нея се прочиства лимфата и настъпва пълна защита и оздравяване на организма.
Диетата е моно плодова, което означава, че в рамките на един ден се приема само един плод или сок от него за прочистване на важната лимфна система.
Най-силните и ефективни плодове, които може да използвате са подредени по следния начин. Най-силно пречистване се получава с тъмно цвят грозде или сок от него. Следват портокали, лимони, лайм (зелен лимон), грейпфрут, нар, череши, дини и пъпеши, които се смилат на сок заедно със семките. Следват също така цариградско грозде, къпини, боровинки, годжи бери, малини, ягоди, помело.
Балансирани плодове, които подпомагат детоксикацията, но не са от най-силните детоксикатори също така са ябълките и крушите. Плодове, които забавят детокса, но все пак са алкални и полезни за организма са банани, авокадо, манго, папая, дюля, кайсии, праскови, смокини. Ако решите да направите своя детокс на лимфна система, не ползвайте сливи, дренки и вишни, защото те увеличават киселинността в организма.
Добре е, ако човек е болен, особето от рак или някакво друго по-тежко заболяване, да се косултира със своя лекуващ лекар, ако реши да изчисти своятоа лимфна система и лимфа, тъй като може да настъпят силни лечебни кризи.
Затова е в началото може да се започне с различни плодове и салата вечер около месец, а след това да се пристъпи към моно диетата на д-р Морс.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Пречистване на лимфна система с антираковия режим на д-р Робърт Морс

  1. Да се консултира със своя лекуващ лекар? Че, лекуващите лекари не знаят нищо друго освен химио и лъче терапия!

    • Истина е.На докторите не може да се разчита.Те не се образоват и не се интересуват относно алтернативнат медицина.Гледат на теб като клиент и колко пари ще спечелят.За това много държат на редовните профилактични прегледи…т.е.да ти открият някоя болест и това е.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *