Пречистване на тялото по много лесен и ефективен начин

Футсок или накисване на краката в солена вода за пречистване на тялото и всичко около нас по бърз и ефективен начин

Накисване на краката във вода и сол, или футсок е един от най-лесните методи за енергийно пречистване на тялото. Този метод е много ефективен, защото с накисване на краката може да лекувате дори и повишена телесна температура. В този случай се изисква процедурата, която е характерна за рейки, да се повтори няколко пъти.

пречистване на тялото

Футсок или накисване на краката в солена вода пречиства тялото и всичко около нас бързо и ефективно

Футсок помага за пречистване чрез действието на два елемента – вода и земя. Водата разтваря лошите енергии, а солта ги поглъща. В резултат накисването на краката всички чакри се изчистват, защото на стъпалата имаме техни проекции. Препоръчително е да накисвате краката си в солена вода всеки ден, преди лягане. Можете да го направите и по всяко друго време, особено ако не се чувствате добре, или имате лошо настроение.
Сипете вода в съд, до около глезените и сложете 1-2 супени лъжици сол. Температурата на водата трябва да е приятна. Ако се чувствате тъжни, измръзнали, или сънливи – използвайте топла вода. Ако сте в състояние на тревожност, раздразнение, превъзбуда – използвайте хладка вода. Седнете и поставете краката си в съда така, че да не се допират един в друг. Сложете ръцете си на коленете с отворени нагоре длани. Помолете се от цяло сърце, с любов: „Майко Земя, моля да ми помогнеш да се пречистя от всички отрицателни енергии.“
Помолете водата да ви помогне да се пречистите. Правете процедурата за около 10 минути и се опитайте да не мислите за нищо. След това излейте водата в канализацията и изплакнете добре съда. Не използвайте тази вода за нищо друго.
Накисването на краката можете да направите също в река, езеро или море. Ефектът ще е същия.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Пречистване на тялото по много лесен и ефективен начин

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *