ПРИЛОЖЕНИЕ на СОДАТА за профилактика и лечение на РАКА – 1 част (ВИДЕО)

Главната роля на содата, за което може да се използва е да неутрализира киселините

 

За да е здрав човек много е важен показателят на киселинност да е в нормите. Киселинността на артериалната кръв в нормални за тялото условия и функционални процеси е 7.35-7.47 рН. Поддържането на това ниво в организма е пряко зависимо от регулирането на киселинно-алкалния баланс. Състоянието, което е вредно за здравето е повишената киселинност, когато рН на артериалната кръв е под 7.35. То се нарича ацидоза, подобно на нея е ацидемия и тя е наличието в кръвта на киселини (недисоциираната форма или под формата на аниони), които обикновено не се откриват или присъстват в много малки количества.

Ацидозата възниква в резултат на наличието на кисели молекули (повишена киселинност при, която има концентрация на водородни йони) в артериалната кръв и телесните течности. Другата крайност на рН се нарича алкалоза и тя е при показател над 7,45.

Сода бикарбонат може да се прилага за лечение и за профилактика на рака и други болести.

Сода бикарбонат може да се прилага за лечение и за профилактика на рака и други болести.

Причината за появата на ацидозата са водата, храната, въздуха, пестицидите, лекарствата и отравянето с отрицателни психически емоции – притеснение, страх, безпокойство, ядове, злоба, завист и други видове стресове. Границите на рН съвместими с живота са от 6.8 до 7.8. При понижаване на нивото под 6.2 започват да се развиват раковите клетки, а при още по-ниски стойности – 4.2 настъпва смърт.

За да се пребори това състояние е необходимо да се приемат алкални храни, я това са главно плодовете и зеленчуците и някои други храни. Антиоксидантите в тях неутрализират киселините и се получава нормализиране на кръвта и телесните течности.  Ацидозата е 2 вида – респираторна и метаболитна, а също и трети вид, който е комбинация от тези два вида – смесена.

При изживяване на отрицателни психически емоции – различните стресове, се получава загуба на психическа енергия, а това води до загуба на основи, каквато е содата. Ацидозата е главната причина за остаряването, затова може да се приема профилактично рецептата със содата от време на време.

Линк за статии за рака може да отворите – оттук една и друга оттук.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Сода бикарбонат масово се е употребявала в САЩ още от 1936 г. Рецептата е известна в цяла Европа и на други места по света и е преведена на много езици. Много от последователите на д-р Симончини твърдят, че са излекувани от рак. Не всички диети и лечебни методи имат 100% успеваемост и дори може би няма такива. Ако нямаме сигурност в това, дали наистина действа рецептата може да я изпробваме. Може да се употребява и за други болестни състояния. А за това доколко процента е успяваща не се знае, но при всички положения има полза щом на някои е помогнала. Имаме сведения, че метода на лечение на д-р Макс Герсон е имал успеваемост около 95%. Когато е отишъл да поиска патент от правителството за своя метод с него са дошли и някои от излекуваните му пациенти за доказателство. Но и той се е сблъскал с мафията на така наречените тайни общества, които са обсебили политици, правителства, здравеопазване и производство на лекарства, производители на ГМО и пестициди (както четохте в предишната статия) и други средства за тотален контрол над всяка човешка личност и стремящи се към създаване на Нов световен ред.

От следния линк може да отворите следващата втора част на статията след като бъде публикувана – оттук. И тя ще е интересна.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *