ПРИЛОЖЕНИЕ на СОДАТА за профилактика и лечение на РАКА – 2 част (ВИДЕО)

Главната роля на содата, за което може да се използва е да неутрализира киселините и да се нормализира алкално-киселинното състояние на кръвта

 

От следния линк може да отворите първа част – оттук.

Една от стратегиите им са чрез лекарствата и укриване на полезни информации за лечение на болести като рака и за други важни неща, например укриването на нашия произход (линк за една важна статия по този въпрос – оттук), с което имат някаква голяма цел за осъществяване на измамите в последното време на човешката история. И по този въпрос е писано много в нета.

Ето един цитат от Библията за нашето време и за това, че ще има такива неща като тези, на които сме свидетели, че стават сега, а са предсказани преди 2000 години – Откровение 11:18 „Народите се разгневиха; но дойде Твоят гняв и времето да се съдят мъртвите, и да дадеш наградата на слугите Си пророците и на светиите и на ония, които се боят от Твоето име, малки и големи, и да погубиш губителите на земята.” Тук се обръща внимание на губителите на земята от една страна, а от друга на тези, които се боят от Неговото име, следователно може и да доживеем наказанието им, а за нас е по-добре да сме от другите за да не ни сполети нещо като тяхната гибел. За този важен въпрос съм добавил втория клип към статията.

Д-р Симончин доказа, че раковите образувания имат гъбична основа, която може да се елиминира със сода бикарбонат.

Д-р Симончин доказа, че раковите образувания имат гъбична основа, която може да се елиминира със сода бикарбонат.

С укриването на истината за лечението на рака (линк за предишната статия за скритата истина – оттук), както видяхме статистиката за смъртността от рак в света е 8 млн. души годишно. Но това изглежда не задоволява техните апетити и са се насочили към друг вид средство за унищожение на хората и това са ГМО, а нищо чудно и някои от новите вируси да са тяхно производство (птичи грип и други), но все още за това не се говори.

“Фигурин

Медиците препоръчват за пиене да не се купува от магазина сода за хляб, а от аптеката пречистена сода за пиене с името натрон. Още по-добре е, ако вместо тази, която е натриев бикарбонат, да се пие калиев бикарбонат, той според тях е по-ефикасен. Може да се пие и профилактично и действието е както на другите храни съдържащи антиоксиданти.

Д-р Симончини препоръчва следната схема на пиене на содата6 дни да се пие содата с вода, 6 дни да се почива и това да се повтори 6 пъти. Навярно има вероятност да се повредят червата или стомаха, затова той препоръчва да се правят почивки да не е непрекъснато. Друго важно нещо за пиенето на сода – да се внимава за страдащите от високо кръвно налягане, бъбречна недостатъчност и задържане на вода в организма, дали няма да им подейства зле.

Д-р Тулио Симончини

Д-р Тулио Симончини

Просто да бъдат внимателни как им действа рецептата и ако не им действа добре да не я пият или по малко да вземат от нея, макар че и тези болестни състояния имат нужда от алкализиране на кръвта и телесните течности. При нужда може да се премине на хранене с преобладаване на плодове и зеленчуци и ако е налице тежко заболяване, да се наблегне повече на сурови зеленчукови и плодови сокове, което е в основата на метода на лечение на д-р Макс Герсон. Те също действат антиоксидантно. И както казахме за тези, които вземат содата не за пръв път може да вземат и малко по-голямо количество – равна лъжичка чаена сода, сокът на половин лимон и малко топла вода, сутрин на гладно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “ПРИЛОЖЕНИЕ на СОДАТА за профилактика и лечение на РАКА – 2 част (ВИДЕО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *