Признаха, че ваксините причиняват тежки заболявания

След разболяване на дете от аутизъм след ваксинация в САЩ, съдът призна, че ваксината е виновна

За първи път в историята съдът призна, че ваксина е причинила аутизъм на дете. Хана Полинг на 9 години от САЩ, страда от аутизъм, след като са й били ваксина, когато е била на година и половина. Болестта се развила веднага след поставянето на 9-валентна ваксина.

Детето развило и други странични ефекти след като му били ваксината. Родителите започнали да водят дело срещу производителите на ваксини за увреждане на детето им. Те били много упорита и след като разглеждали делото през изминалите години, съдът отсъди, че ваксините са виновни за причиняване на автоимунни заболявания, аутизъм и други. Съдиите вземали пред вид връзката между поставените ваксини и бумът на неврологичните и автоимунните заболявания. Те отсъдили обезщетение в полза на родителите на детето в размер на1,5 млн. долара.

Признаха, че ваксините причиняват тежки заболявания.

Признаха, че ваксините причиняват тежки заболявания.

И така след около седем и половина години водене на дела, най-после правдата победила. Семейството постигнало целта си. Те доказали в съда, че ваксините причиняват повече болести отколкото би трябвало да предпазват. Фармацевтичните компании се опитвали да спрат делото чрез държавата и да се споразумеят със семейството извън съда, но въпреки това родителите на Хана били упорити в търсенето на правата си.

Ваксините влизат в плана на Световния елит като средство за трупане на печалби и за намаляване броя на населението на света. Това не е единствения случай на пострадало дете след ваксинация, но първи в света, при който е спечелено дело срещу фармацевтичните компании. Това съобщава сайтът Biolife_bg. За съжаление такива успешни дела са рядкост.

Престъпните организации отдавна контролират съдебната система или поне в голяма степен са успели. Те биват разобличавани от различни учени, които водят рискована борба за разобличаването на конспиративните им намерения. Един от тях е професор Уолтър Файт, негови лекции може да видите в клиповете към статията. В тях той разкрива важните вести за нашето време. А по отношение на нашата страна, вече са ни разорили и продали чрез техните марионетки в политическата власт. Положението на народа е много сериозно и могат да се очакват още по-лоши неща да се случат. С тия съмнителни бежанци и продажби на земята са решили да ни унищожат напълно.

“Фигурин

Още за ваксините четете – ТУК и друга статия четете – ТУК

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Признаха, че ваксините причиняват тежки заболявания

  1. В нашата държава – дела срещу фармацефтичната индустрия трудно се печелят но , можем поне да откажем прилагането им върху нашите деца , тогава ТЕ сами ще фалират , дела се водят в последствие на нещо – защо чак тогава …..

  2. BRR "Bolestite-tova sa grehovete." No ateistite ne iskat i da chuyat za tova.Vyarvashtite nyamat nujda ot vaksini,a nevernicite,vse trsyta nyakoy da gi pazi ot bolesti,ot kradci,ot uroki,ot zlopoluki i ot kakvo li ne oshte.No se okazva,che po-inteligentnite moshenici,v sluchaya farmacevtichnite kompanii razvivat pechelivshiyat si biznes za smetka na zdraveto na zabludenite i po-ogranicheni v intelektualna nasoka ateistichni tehni sъgrajdani.Kakv jivot jiveyat tezi nevernici ! Po-silniyat izyajda po-slabiyat,po-umniyat pecheli za smetka na po-glupaviyat…Cyalata NESPRAVEDLIVOST e pri tyah !

  3. Кой е източникът ви на информацията за ваксините,моля кажете.Благодаря.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *